Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha 22 uniós ország csatlakozot...

Ha 22 uniós ország csatlakozott az európai ügyészséghez, Magyarország miért nem?

Figyelt kérdés

Felnek, hogy akkor el kell számolni?

Mellesleg aki nem csatlakozott: Nagy Britannia aki kilép.

Írország, Dánia, Svédország ahol minden rendben van.

Illetve Lengyelország ahol szintén lehet valami, de közel sem működik ilyen maffia hálózat.

2019. febr. 7. 08:57
 71/94 anonim ***** válasza:
0%
Elégszer mondták meg a nagyhatalmak meg a nemzetközi szervezetek Magyarországnak hogy mit tegyen. 2010 előtt emlékeztek hova vezetett mikor mindent a nagy nemzetközi szervezetek nevébe csináltak? Ez egy tény hogy lehet részlehajló is! És igen kedves 63% ahogy mondod de egyáltalán nem is érdekel el se olvasom!
2019. febr. 7. 11:51
 72/94 A kérdező kommentje:

Na és akkor most hogyhogy nem mondják meg a nagyhatalmak hogy mit csináljon Magyarország? Ne az legyen az indok hogy haaa mer a fidesz megvéd minket...

A nagyhatalmak azt csinálnak amit akarnak. Ha akarjak el fogják söpörni ezt a mini sztalint

2019. febr. 7. 11:54
 73/94 anonim ***** válasza:
0%
Szeretnék megmondani! :)
2019. febr. 7. 11:56
 74/94 anonim ***** válasza:
0%
Főkeg a migránskérdésbe meg a migránscsomagokba akarják hogy egyett értsünk!
2019. febr. 7. 11:57
 75/94 anonim ***** válasza:
0%
Főleg* Nem lehet minden államot elsöpörni csak mert nem értenek egyett! Hát kérem neked is meg nekem is jogunk van egymással nem egyetérteni!
2019. febr. 7. 11:58
 76/94 anonim ***** válasza:
100%

kedves 19% os

Tehát akkor Polt Péter a diktátor nem orbán....

csak a logikádat követem, ki is választotta meg Polt Pétert hogy ha jogorvoslatért fordulok akkor azután ő mondja meg mit tehetek és mit nem ?

várom még mindig válaszod

Ha azt mondod Polt petike szabja meg akkor egy diktátor ha nem akkor meg faxságokat hablatyolsz az eu ügyészség megmondaná

ne kerüld, vallj színt melyikben hazudsz

2019. febr. 7. 11:59
 77/94 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg te tereled kérdésekkel a témát! Nem mondok és semmilyen rosszat csupán csak te nem értesz egyet velem! Az EU-nak szurjuk a szemét mert nem migráns csomagoártiak vagyunk enyi a nagy magyarazat!
2019. febr. 7. 12:00
 78/94 anonim ***** válasza:
0%
Arra válaszolok amire én szeretnék azt se tudom miről hablatyolsz! Egyett tudok nekem jogom van nem egyetérteni!
2019. febr. 7. 12:01
 79/94 A kérdező kommentje:

Ja igen a nagyhatalmak szeretnék megmondani de nem tudják hahhahhahh :DDDD

megmondja Orbánnak Putyin. Mindig miután kap egy sallert egyből fut hozzá.

2019. febr. 7. 12:01
 80/94 anonim ***** válasza:
0%
Te mindenkit megtamadnál csak mert nem ért veled egyett? Így is szankciókat akarnak! Megtudnák támadni... De ez az EU dolga.
2019. febr. 7. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!