Ha 22 uniós ország csatlakozott az európai ügyészséghez, Magyarország miért nem?
Felnek, hogy akkor el kell számolni?
Mellesleg aki nem csatlakozott: Nagy Britannia aki kilép.
Írország, Dánia, Svédország ahol minden rendben van.
Illetve Lengyelország ahol szintén lehet valami, de közel sem működik ilyen maffia hálózat.
39: Ott bukod az egészet, hogy nem Sargentini dobatta ki az ECHO Tv-seket.
A másik meg a kölni esetnél hallgatták csak el a zaklatók származását az elején, azt is azért, mert tudták vannak bőven olyan hülyék, akik mentek volna és megvertek volna minden nem fehér embert, aki látszólag gyengébb náluk.
A másik meg, hogy máshol meg az ellenzék nem 5 perceket kap a köztévében 4 évente azt is azért, mert már felülről szóltak, hogy ez így nem helyes. De, ez is ugyanúgy cenzúra.
Az rtlt is ki akarta már csinálni vitya de nem ment.
Mellesleg ott is nyomják már a Magyarország jobban teljesít reklámot
42: Na soroljad azokat az országokat példákkal ellátva. Addig meg állj már le végre a gyógyszerre való pálinka ivással, mert te már azt a szintet képviseled.
Attól, mert ott az RTL Klub a köztévében ugyanúgy be kellene hívniuk jogilag az ellenzéki képviselőket, ugyanúgy be kellett volna engedniük, nem kidobatniuk a köztévé épületéből.
De mondom, sürgősen állj le a gyógyszerekre való pálinkázással, mert a szervezeted vágod haza vele.
Ja persze a fiatalok lehet néznek videókat és a neten olvasnak real newst de a legtöbb ember azt sem tudja mi az a számítógép meg inkább bekapcsolják a tvt és nézi azt, mert kényelmesebb.... Internet sincs mindenkinek mert az áfa ugyan 5% lett de nem túl olcsó, pedig nyugaton sok helyen kedvezőbb árú, vagy minőségibb a szolgáltatás.
Egyébként nézd már meg a hírek a legnézettebb műsor?
Jobb filmek mennek ott mint a tv2n illetve ott a fókusz és amit sokan még mai napig szeretnek a barátok közt. De a vetelkedokrol sem feledkezzünk meg.
Az RTL semleges lenne, ha Victor nem támadta vna be őket elég sokszor...
Hát nem tudom, én itt azt látom, hogy simán sétál az utcán két férfi kézen fogva és csókolóznak is és senkit nem érdekel, nem bántják őket. Magyarországon köpködnének utánuk, kötekednének velük, sokan biztos erőszakkal nekik is mennének.
Ezt most nem azért hozom fel, mintha nem lennék hetero (nekem egész más "defektem" van), de ha egy társadalom jobban elfogadja a homoszexualitást, akkor annak a társadalomnak az általános toleranciaszintje magasabb, tehát más furcsaságokat is jobban elfogadnak.
Nekem annyi a bajom, hogy egy elég introvertált emberke vagyok és a magyarok már ezért is gyűlölködtem rám mindig, amikor csak tehették. Itt semmi baj nincs ezzel, sokkal több introvertált él itt, mint Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!