Ha 22 uniós ország csatlakozott az európai ügyészséghez, Magyarország miért nem?
Felnek, hogy akkor el kell számolni?
Mellesleg aki nem csatlakozott: Nagy Britannia aki kilép.
Írország, Dánia, Svédország ahol minden rendben van.
Illetve Lengyelország ahol szintén lehet valami, de közel sem működik ilyen maffia hálózat.
A buta nem én vagyok! :)
Cáfold meg... (Amit mondtam)
19: Külföldön is találni azért tapló embereket. Itthon azért futsz bele nagyobb eséllyel egy taplóba, mert a normálisabb réteg nagyrésze már rég kiment külföldre dolgozni, így megemelkedett az egy főre jutó tapló emberek száma.
Falumból indulok csak ki, itt is ez van, a normálisabb lakosok nagyrésze már lelépett valahova máshova.
"Magyarországon sosem lesz olyan mint nyugaton!"
Persze, hogy nem lesz. Ha úgy markoljátok ki a százmilliárdokat a rendszerből, mint ahogy a kisgyerek markol bele a gumicukros tálba, akkor még jó, hogy nem lesz.
"Külföldön is találni azért tapló embereket."
Vannak, de tapasztalataim szerint jóval kevesebb van belőlük. Itt nem annyira elfogadott türhő parasztnak lenni, mint Magyarországon, sőt, ha otthon nem vagy az, akkor még le is néznek érte. Nekem ebből volt elegem és ezért jöttem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!