Ha 22 uniós ország csatlakozott az európai ügyészséghez, Magyarország miért nem?
Felnek, hogy akkor el kell számolni?
Mellesleg aki nem csatlakozott: Nagy Britannia aki kilép.
Írország, Dánia, Svédország ahol minden rendben van.
Illetve Lengyelország ahol szintén lehet valami, de közel sem működik ilyen maffia hálózat.
61 es 19% os
Mért nem csatlakozik az ország az eü ügyészséghez ha nincs félni valója?
Ne szuvenírkodj itt nekem, amikor a markukat tartják nem verik a narancsok a mellüket hogy az EU ne pénzelje az országot mert "sérti a szuveneritást"
19% ? 10 év alatt 63% os vagyok pedig rendszeresen 0% pontoznak valláskritika rovatban........
Igen most is nyilván meg akarják mondani xdxdxd
Ha meg akarnak akkor már régen szankciók lennének...
Az EU-s pénzeket persze jó zsebre vagni
"Elégszer mondták meg Magyarországnak a nagyhatalmak mi legyen köszönyük nem kérünk belőle!"
Az ügyészség megmondaná? ha a logikád igaz!?!? akkor Polt Péter mondja meg az emberek mit csinálhatnak az életükkel ha bírósághoz fordulnak?
ne terelj látszik kismiska, vagy nem válaszolsz mert nem tudsz........?
Tehát akkor Polt Péter a diktátor nem orbán....
csak a logikádat követem, ki is választotta meg Polt Pétert hogy ha jogorvoslatért fordulok akkor azután ő mondja meg mit tehetek és mit nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!