Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Indokolatlan anyagfelhasználás?

Indokolatlan anyagfelhasználás?

Figyelt kérdés
Vannak akik szerint pazarlás és tönkreteszi a gazdaságot ha pl egy lábas falából nem spórolod ki az anyagot. Én ha gyártok valamit az anyagot is a megrendelőre terhelem. Ha ő tartósabbat szeretne akkor többe kerül neki.
2010. jún. 30. 22:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én most pc alaplapból vettem egy J&W márkájút amiről előtte még én nem hallottam és elnyűhetetlen. Az ASUS meg félévente összefosta magát.
2010. jún. 30. 23:34
 12/15 A kérdező kommentje:
Talán benne van a pakliban hogy a névtelenebb cégek próbálnak a piacra betörni ezáltal még adnak a minőségre. A nagyokat egy dolog érdekli, minél többet eladni, ezért adnak rá hogy pusztuljon.
2010. jún. 30. 23:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen sajnos a selejtgyrátás korszakát éljük :D Ha megnézzük mondjuk a 40 éves ruszki traktort amit lehett ütni vágni, elnyűhetetlen, de kényelmetlen büdös, lassú, stb... és megnézzük a mait amik csillognak villognak, légkndi, bőrülés, anyám kinja viszont az első buckába beletörik a tengely. És főleg amiatt is van ez, hogy az emberek lusták megkövetelni a minőséget, és nem is nagyon érdekli őket. Szinte mindenhez közönyösen, passzívan áll a mai ember sajnos.
2010. júl. 1. 00:02
 14/15 A kérdező kommentje:
Én nem minden esetben, Ha veszek egy selejtet garanciásan van hogy még nyolcadszor is visszamegyek, cseréljék ki.
2010. júl. 1. 06:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Veszel egy mosógépet TeCskóba, 65 ezerért és veszel egy újat pár év múlva. Vagy veszel egy hiper tartós márkát ami tényleg bírja 30 évig (nem reklámozunk konkrétan ezért nem írom le hogy Miele) 350 ezerért és akkor eldöntheted, hogy te az anyag tartóssága vagy az anyag körforgása mellett teszed le a voksodat, az évek végén ugyanoda jutsz anyagilag.
2016. nov. 18. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!