Mikor tesznek már valami érdemlegeset a Parlamentben a cigányok indokolatlan szaporodása ellen? Mi miért nem tudjuk megfelezni a segélyeket mint Szlovákia?
Mikor tesznek már valami érdemlegeset a Parlamentben a cigányok indokolatlan szaporodása ellen? Mi miért nem tudjuk megfelezni a segélyeket mint Szlovákia?
Miért kell ezt a kérdést naponta minimum 5-ször feltenni?
Szerinted itt erre tudunk érdemleges választ adni?
Fordulj a parlamenthez vagy tedd fel ezt a kérdést Orbán Viktor honlapján!
Amúgy én is így gondolom csak ezek a kérdések itt feleslegessek!
Ha hatalmam lenne, nem a segélyt felezném meg, hanem a cigányokat, de nem létszámban, hanem széltében! :)
Egyébként nem 28500 segélyt kapnak, hanem 40000-et csak azért, ha a purgyé bejár óvodába, egyébként havonta akár több százezer is összejön különböző segílyek jogcímén.
A Parlament szándékosan csinálja ezt, nem az emberi jogokat félti, hanem hosszútávú tervei vannak.
Ezek a kérdések szerintem hasznosak. Mindenki elmondhatja a véleményét, kiadhatja a dühét.
És sokszor vannak itt egész jó kis ötletek is. Például a 18 év alatt szülők ne kaphassanak állami támogatást. Ez szerintem egész használható javaslat arra, hogy megakadályozzuk a gyerekfejjel való gyerekszülést, az állami nevelőintézetek létszámának további bővülését, és a segélyért való szaporodást.
Remélem járnak ezeken az oldalakon olyanok, akik tevőlegesen is tudnak tenni valamit a magyarság sorsának jobbításában.
Jó, hogy ötletelhetünk, és panaszkodhatunk. Kell ez, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!