A Kormánypárti szavazóknak nem rossz Mészáros Lőrincz gazdagodása?
# 19/20 Én egyben válaszolnék, mert minden mondatra reagálva összefüggéstelen lenne.
Nem tudjuk, hogy korrupció van-e egyáltalán M.L pályázataiban. Te sem tudod, ahogy az ellenzéki sajtó sem, csak ezt nyomatják mert mást nem tudnak. A bérek emelkednek, a rezsi ugyanolyan alacsonyan van évek óta míg az ellenzéknél 13x volt gázáremelés, pedig lassan mondták, hogy nem lesz. Nagyon lassan mondták és sokszor, hogy nem lesz gázáremelés. Mást nem tudnak csak ilyen korrupció gyanús dolgokat rizsázni.
Ha szerinted volt korrupció fordulj a megfelelő szervekhez. Most azt mondod ezek fideszesek, de korábban pedig ezek balosok voltak. Mindíg az adott kormány emberi ültek ott. Soha nem derült ki semmi korrupció. Nem is lett elszámoltatva. Nem tudsz bizonyítani semmit, akkor ez csak rágalom. Csak találgatsz.
Ha M.L nyer az jó nekünk. Ha nyugaton pályázatot írnak ki az adott országból nyeri valaki, ez is korrupció vagy patriótizmus. 2010 körül kevés magyar vagyonos volt. M.L nyert sokszor, amin megerősödött és tudodd újabb pályázatokat nyerni. Ő már gazdag és sikeres vállalkozó volt előtte is. Nekünk jó, hogy pl nem külföldi nyer, mert az kiviszi a pénzt.
Így ML itthon tartja. Itt fekteti be. Amit vesz nyersanyagot, akármit fizeti rá az adót. Alapból nagyon sok adót fizet be, amiből a gyerekeinknek iskola, korház, utak lesznek. Ez mindenkinek jó. A sok magyar munkás a fizut itthon költi el. Az egész PÖRGETI A MAGYAR GAZDASÁGOT és nem a németet. A mai ellenzék idejében mindent a strabag nyert. Adókedvezményt kapott, így azt sem kellett kifizetnie. Az összes pénzt kivitte az országból, miközben a hazai alvállalkozókat nem fizette ki. Mennyi család ment tönkre emiatt ?
Összességében ha végig gondolod, nem is igen tud roszat tenni ML,mert itthon költ el, fektet be mindent. Még a fizetéseivel is a magyar gazdaságot pörgeti, hiszen itt költik el ők is a pénzt.
pl, ha mondjuk kétszeres áron készíti el az utat, akkor is a munkásokat kifizetni. Azok többet kapnak, mert dolgoznak ergo több fizetésből több pénzt költenek el itt. Több adót is fizet utánuk. Ez is pörgeti a gazdaságot. a nyersanyag beszerzése ismét csak ugyanazt teszi. Itt marad minden pénz. Ráadásul tanul belőle, fejlődik. Egyre jobb lesz. Legközelebb jobb hatásfokkal végzi el a feladatot 2-3x gyorsabban. Ha végig gondolod nem csak a propagandát nézed, ez mind jó nekünk a magyar gazdaságot pörgeti. Inkább nyerjen 100x ML, mint 1x idegen. Nyugaton ez így megy. Nagyon szűklátókörűnek kell lenni, hogy az alapvető összefüggéseket ne lássa az ember
kb 1 éve dumálgattam több fideszessel is és megkérdeztem tőlük ugyanezt.
még hozzátettem,hogy polt péter tevékenysége.
az volt rá a válasz-miért?ezek kik?
azt sem tudják,hogy ki az a mészáros.
az átlag fideszes melózik,otthon főz,aztán alszik.
nem néz tv-t,újságot nem olvas és azért szavaz a fideszre-mert hát mindenki arra szavaz.nem?-
szóval szerintem nem igazán zavarja őket lölő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!