Ha a kormány meg akarja adóztatni a külföldön dolgozó magyar állampolgárokat, akkor az vonatkozik az elcsatolt területeken élőkre is ugye?
Bár én nem elcsatolt területi vagyok.
2013 óta én a Távol-Keleten tanítok középiskolában angolt, valamint egy lányosztály osztályfőnöke vagyok. Emellett az egyetemen tartok heti 2x előadást.
Már folyamatban van a magyar állampolgárságom lemondása.
Ha vityuska meg akar adóztatni, jöjjön ki és szóljon személyesen! Addig nem adok neki egy fillért sem!
K. N.
Rájuk természetesen nem vonatkozik. A külhoni magyarok igazi, nagybetűs, nemzethy Magyarok, magyarabbak mindenkinél, rájuk nem vonatkozik semmi. Csak legyenek szívesek levélben szavazni, lehetőleg a Magasságos Nemzethy Kormánypártra.
Ellenben a londoni mosogató, stuttgarti összeszerelő, amszterdami felszolgáló, bécsi takarító ún. magyarokkal... Jaj, jaj, azok ám a borzalmak! Fertő, amit csináának! Nem hogy itt, Magyarországon termelnék az adóbevételt Pénztáros Lölő újabb sikeres közbeszerzéseihez, ezek kimennek kűűfőődre, mer' ott nem csak munkájuk van, hanem fizetésük is. Hazaáruló mind, őket osztán meg kő' adóztatni, mint a zállat!
Fizet adót = TALÁN szavazhat
Nem fizet akkor ne szavazzon mert köze nincs semmihez
Minden magyar munkavállaló eldöntheti hogy itthon fizet adót a jövedelme után vagy más országban. A vásárolt termékek után meg ott fizeti az adót ahol vette.
Mégis milyen egyéb adóztatásra gondolsz?
"elkezdi mantrázni, hogy micsoda károkat okoz az országnak az, aki nem ide termel, akkor a fidesz birkahad egy az egyben átveszi és szajkózza majd."
Addigra ha minden jól megy már magyar lakcímem se lesz. Szerinted fog engem érdekelni hogy mit ugatnak? Már most se nagyon érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!