Magyarországon ma miért uralkodik 300ezer kizsákmányoló és cselédjeik 5millió dolgozó felett ugyanúgy mint 1945 előtt?
https://www.youtube.com/watch?v=WY6pK92k1d0
Jani bácsi fenti beszédében elhangzik a legfontosabb miszerint "OLYAN RENDSZERT NEM LEHET CSINÁLNI AMELYIK MINDENKINEK TETSZIK" de arról is szó van ami a kérdésem...
Azért, mert megtehetik. 2010től mindenki kussba végig tűrte személyes sérelmek miatt, hogy Orbánék ilyen rendszert kialakítsanak maguknak.
,,Én nem szavazok a Jobbikra, mert az náci párt, akkor maradjon a Fidesz 2/3dal.
Én nem szavazok az MSZPre, mert az komcsi párt, akkor maradjon a Fidesz 2/3dal. stb"
Így köszönte a Fidesz, hogy ennyire hisztis, megoszlott lett az ellenzék és simán kiépítettek maguknak egy puha diktatúrát. Lehetett volna még változtatni, ha a tavalyi választások előtt nem úgy viselkedik az ellenzék, mint az óvodások. Az egész ország szégyene, hogy a legkomolyabban vehető ellenzéki párt a Kétfarkú Kutyapárt lett.
5: Akkor te soha az életben nem néztél utána miként mennek kint külföldön a dolgok. :D Jó pár magyarországi tanár rég elbúcsúzhatott volna már a diplomájától, ha ugyanúgy lennének a dolgok, mint Nyugaton vagy az USAban.
Az orvosokat inkább megse említem.
Ez most hogy kapcsolódik a válaszomhoz?
Megköszönve az eddigi válaszokat (ha lesznek még azokat is) annyit tennék hozzá a kérdéshez, hogy egyrészt végtelenül szomorú, hogy Magyarországon a fenti helyzet van jelen (amikor egy kisebbség uralkodik a többség felett) másrészt rögtön adódik a kérdés, hogy mit lehetne ez ellen tenni?
Nyilván persze ez a kérdés az 5millió dolgozót érinti hiszen a 300ezer kizsákmányoló és cselédjeik remekül érzik magukat...
Az egész világot egy pénzügyi ELIT tartja a markában, azt csinálnak amit akarnak ; törvényeket egyoldalúan hoznak, pénzt annyit nyomtatnak amennyit akarnak, azt cenzúráznak amit akarnak....
Itthon ahhoz képest ami nyugaton van még virágkorát éli a demokrácia ki kell mondani !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!