Ti nem érzitek úgy, hogy az ellenzék részéről már unalmas, hogy a Fidesszel kapcsolatban a "legerősebb" kritika a Sorosozás, meg a migránsozás? Érdemi, értelmes vitákat, érveket miért nem hallani részükről?
A bérek nőnek és velük együtt minden főleg az albérlet árak tehát hiába nőnek a bérek az átleg emberek nem élnek jobban
a munkanélküliségre meg annyit , hogy még mindig sok a közmunkás ami bújtatott munkanélküliség .
Az utak minősége szar minősége és silány akár a vasutak é és ezeknek a beruházásoknak a 2/3-át az eu finanszírozza nem a magyar kormány.
A akás támogatásos csokot nem mindenki kapja meg attól hogy van 3 gyereke de az ingatlan árakat felnyomja nagyon a lakástakarék-pénztár megszüntetése is a családok érdekében történt gondolom
Nesze! Tegnapi hír: [link]
Szerintem inkább hallgass el!
"a beruházásoknak a 2/3-át az eu finanszírozza nem a magyar kormány."
És az EU-s finanszírozás 2/3-a valakinek a zsebébe megy, nem arra, amit finanszírozni kellett volna. Ha pedig valakinek ez nem tetszik, és vizsgálatot és elszámoltatást akar? Az sorosbrüsszelmigráncs, meg bevándorláspárti erő, aki szenth hazánk gyengítésére törekszik.
Ember, sehol nem írtam, hogy jobb volt meg "I <3 MSZP" és tele voltunk támogatással.
Azt írtam, hogy csóróbb lett az ország, mert már csak Bulgáriát áll mögöttünk.
Gyurcsányék alatt:
Orbánék alatt:
Lehet rajta rágódni. És ha megnézed a köztes évek jelentéseit is, lehet látni a lejtmenetet.
,,de ennek azért nem a Fidesz az oka"
Akkor ki a fene, ha nem a kormány a hibás, hogy pocsék a gazdaság? Áruld már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!