Ti nem érzitek úgy, hogy az ellenzék részéről már unalmas, hogy a Fidesszel kapcsolatban a "legerősebb" kritika a Sorosozás, meg a migránsozás? Érdemi, értelmes vitákat, érveket miért nem hallani részükről?
Mert az ellenzéknek az egyetlen programja, hogy a Fidesz ellenében határozzák meg magukat és slussz.
Ebből aztán ez kerekedik ki.
Nekem a legutóbbi "kedvencem" amikor a Fidesz felemelte a fogyatékos gyerekeket ápoló szülők ápolási díját és még abba is belekötöttek. Mondván, hogy ezzel csak azt érik el, hogy a szülők majd tesznek róla, hogy nyomorék gyerekük szülessen. (Itt is volt ilyen kérdés)
Milyen mértékű elvakultság és primitív gyűlölet kell ehhez? De ez csak egy példa volt, számtalan ilyen létezik.
,,Miért nem lehet mást felhozni"
Kérdezd Orbánékat. Bármi kritika éri a Fidesz és Orbán rángattja fel Sorost állandóan.
- Az EU kritizálja, hogy nem tudnak elszámolni az EUs pályázati pénzekkel.
- Valójában Soros áll a háttérben, Soros emberei már az EUba is beférkőztek, ezért támadják Magyarországot.
- Az emberek kritizálják a 400 óra túlóratörvényt.
- Valójában Soros áll a háttérben, ő fizetett ki milliókat provokátorokra, Soros emberei emelik csak fel a hangukat Magyarország ellen.
- Az emberek kritizálják az állami egészségügy állapotát.
- Valójában Soros áll a háttérben, ő akarja lejáratni a magyar egészségügyet, ezzel támadva Magyarországot.
"Fidesszel kapcsolatban a "legerősebb" kritika a Sorosozás, meg a migránsozás" - te merrefelé tájékozódsz?
Sokezer oldalnyi, percnyi kritika van a kormánnyal szemben a hosszú elemzésektől a tüntetések 5 pontájig, a korrpució intézményesülésétől az oktatás lerohasztásáig, az oroszoknak való behódolástól az MTA szétveréséig.
Soktucat okos ember leírta, hogy ennek mi lesz a vége, nemcsak ellenzékiek, de pl. Pokorni is.
Igaz ezek az M1-en, TV2-n, vidéki lapokban soha nem jelennek meg.
,,Mondván, hogy ezzel csak azt érik el, hogy a szülők majd tesznek róla, hogy nyomorék gyerekük szülessen. (Itt is volt ilyen kérdés)"
Igen, én is válaszoltam rá.
,,Milyen mértékű elvakultság és primitív gyűlölet kell ehhez?"
Nem primitív gyűlölet, hanem személyes tapasztalat. Leírtam ott is, nyugodtan le lehet menni Sajóbábonyba szétnézni, ott eddig is már nagyiparban végezték azt, hogy a terhesség alatt már szellemi fogyatékost csináljanak a gyerekből. Így se lehet már bírni ilyen téren az ottani cigányoknál, leírtam így is már a kevesebb pénzért is a terhes cigánynők gumikalapáccsal verték a hasukat, csak azért, hogy a magzat olyan sérüléseket szerezzen, hogy fogyatékosként lássa meg a napvilágot.
Leírtam normálisan addig, amíg ezzel nem tesz semmit a Fidesz, fölösleges bevezetni, mert csak az lesz, hogy olyan visszaélések lesznek, ami miatt félév múlva vissza kell vonniuk mindent.
"Mert az ellenzéknek az egyetlen programja, hogy a Fidesz ellenében határozzák meg magukat és slussz."
Igen, és ezt írta le pl. a Momentum 360 oldalas választási programjában?
Ez konkrétan nem igaz, amit írsz: vannak programok, elképzelések, ötletek, javaslatok.
"Mondván, hogy ezzel csak azt érik el, hogy a szülők majd tesznek róla, hogy nyomorék gyerekük szülessen. " - ez konkrétan melyik párt melyik embere mondta?
Tessék, most se csinálnak mást az ellenzékiek, csak sorosoznak :D
Gyerekek, 2022 sima Fidesz győzelem.
,,Tessék, most se csinálnak mást az ellenzékiek, csak sorosoznak :D"
Orbán mióta ellenzéki?
Milyen 51 %-ról beszélsz?
Volt egy párt, aki 51 %-os volt és nem állt vele szóba a Fidesz?
Vagy kikkel kellett volna szóba állnia?
A második helyezett Jobbik, aki 2 millió szavazattal maradt le és mire lecsengett a választás utáni őrület, szinte megsemmisítette önmagát, élen a szkinhedvezér Royjal?
Vagy volt még 26 kisebb-nagyobb 1-2-3-5%-os párt, akik eltűntek a süllyesztőben, vagy kirugdosták a tagjaikat, miután összeverekedtek egymással?
Akkor kiket is lehetett volna komolyan venni, akár egy vita erejéig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!