Láttok rá reális esélyt, hogy az ingatlanlufi tényleg kipukkan, és az árak visszaesnek egy normál, elfogadható szintre?
Én nem hiszem, hogy ez megtörténhet, de még ma is van, aki ebben hisz.
Egy másk kérdésnél olvastam, hogy "ha az árak megállnak vagy elkezdenek csökkenni"...
De mikor volt ilyen, a háborúk utáni időket leszámítva?
a gazdaság tényleg növekszik, munkahely van, a bérek nőnek.
Nem akarok pártpolitikát idekeverni, kérem hogy ti se tegyétek.
De a béremeléseket nem lehet nem észrevenni.
Évekkel ezelőtt a "szakértők" is csak hónapokat jósoltak ennek az emelkedő tendenciának.
Mindenki abban bízott, sőt a hozzáértők váltig állították, hogy ez nem mehet így évekig.
És évek óta ez megy.
Én nem tudom azt elképzelni, hogy ma Debrecenben 20 millió egy picike, használt lakótelepi panel, és jövőre ugyanez csak 14 millió lesz.
miért csökkenne a lakás ára, ha a fizetéseink egyre nőnek?
Tudom, hogy a kiadások is, de a lakásárakat nem szokták a kenyérhez viszonyítani.
A kenyér akkor is drágult évről évre, mikor a bérleti díjak 10 éven át stagnáltak.
Olyan meg még sosem fordult elő ténylegesen, hogy a béremet csökkentették volna. (megoldották máshogy, pl elvették most a cafeteriát, de az ugye nem bér.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!