Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan ered az a Fidesz-es...

Honnan ered az a Fidesz-es hazugság, hogy sok fiatal visszajön az országba egy idő után?

Figyelt kérdés

Visszajönnek persze, hiszen valakinek el kell dicsekedni a verdával amit kint vettek, meg azzal, hogy már mennyi pénzük van és milyen jól élnek. A közösségi oldalakra is ki lehet posztolni, de az nem helyettesíti azt a hatást, mint amikor személyesen dicsekszel el a javaiddal és személyesen pukkadnak az irigységtől a volt ismerőseid, hogy neked mid van, és mire vitted és neked milyen jó. Ilyenkor a magyarok megdicsőülnek önmaguk királyságában, amikor látják, hogy a volt szomszéd Józsi még mindig 150 ezret keres és még mindig nem vitte semmire, te meg elviszed egy körre a BMW-ddel. Magyarok vagyunk, ilyen a mentalitásunk. Egyszerűen imádjuk verni a mellünket és bizonygatni azt, hogy mi mennyivel jobbak vagyunk mint mások meg a szomszéd.

De olyat még soha a büdös életben nem láttam, hogy valaki vissza jött volna a jólétből és újra beállt volna az itteni sorba 150 ezerért robotolni. Olyan nincs! Ez science fiction, mese, nem létező dolog. Miért hazudoznak és ferdítik el a valóságot a politikusok már megint? Visszajönnek... pár hétre amíg kibüszkélkedik magukat, aztán mennek is vissza.

2019. jan. 24. 14:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
17%
Mind visszagyön. Én mondjuk biztos hogy lezárnám a határokat.
2019. jan. 24. 15:38
 12/21 anonim ***** válasza:
Ezt még a megboldogult Finkelnstein nagyúr találta ki, ezt kell mantrázni.
2019. jan. 24. 15:42
 13/21 anonim ***** válasza:
39%
Nekem három ismerősöm van , akik a közelmúltban tértek haza. Kettő Angliából, egy pedig Ausztriából. Mindhárman megpróbáltak megtollasozni egy kicsit pár év alatt. Egyiküknek sikerült, kb 2 millió forintot szedett össze, a másik kettő körülbelül 500 000 Ft megtakarítással jött haza, meg egy új laptoppal😁 A háromból kettő már itthon elhelyezkedett, nettóban 250, illetve 300 000 Ft ot keresnek. Hidd el, hogy sok ilyen példa is van.
2019. jan. 24. 15:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a cégnel csak olyanok vannak akik éltek kint pár évet megtanulták a nyelvet aztán hazajöttek. Én is éltem kint 2x, soha többet nem mennék. Egyreszt mar 20éve se birtam a sok törököt akik 5 év alatt se voltak képesek megtanulni németül, de szülték halomba a gyerekeket az 1 szobás bérlakasba ahol a wc a folyósó vegen volt. Élj koztuk pár évet, aztán kérdezz hülyeségeket :-)

Angliába meg aztan plane nem mennék.

Ja es az en velemenyemet meg senki nem cenzurazta :-)

2019. jan. 24. 16:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Mit gondolsz, honnan ered? Ugyanonnan, ahonnan a többi.
2019. jan. 24. 16:55
 16/21 anonim ***** válasza:
60%
Onnan, hogy ez az igazság. Legalább is én így látom, pedig nem vagyok fideszes. Azok az ismerőseim akik 2012-13 környékén mentek ki, amikor beindult ez a nagy kivándorlási hullám, már szinte kivétel nélkül itthon vannak. Persze ismerek olyat is, aki megmondta, hogy soha nem jön ide vissza, max nyugdíjas korára, de nem ez az általános.
2019. jan. 24. 17:05
 17/21 anonim ***** válasza:
53%
Ha ez a sok visszajövő igaz lenne akkor nem lenne szükség a rabszolgatörvényre, egyszerűen nem lenne ilyen mértékű a munkaerőhiány. Mindig vicces mikor a fideszesek ilyen ordító ellentmondásokba keverednek a Fidesz fényezésének közepette. :D
2019. jan. 24. 17:16
 18/21 anonim ***** válasza:
65%
Én biztonsági őr voltam egy húsüzemben, onnan ki lehet menni a mai napig is, jobb pénzért dolgozni. 100-ból 100 hentes visszajött
2019. jan. 24. 17:19
 19/21 anonim ***** válasza:
11%
jogos kérdés,mert nekem is kiment jópár haverom és senki sem jött vissza,max karácsonyozni.
2019. jan. 24. 21:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Az eltávozottak csekély százaléka jön csupán vissza, ezt a hazaküldött pénzmennyiség is bizonyítja, sőt GDP arányában a magyarok küldik haza a legtöbb pénzt:

[link]

2019. jan. 26. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!