Honnan ered az a Fidesz-es hazugság, hogy sok fiatal visszajön az országba egy idő után?
Visszajönnek persze, hiszen valakinek el kell dicsekedni a verdával amit kint vettek, meg azzal, hogy már mennyi pénzük van és milyen jól élnek. A közösségi oldalakra is ki lehet posztolni, de az nem helyettesíti azt a hatást, mint amikor személyesen dicsekszel el a javaiddal és személyesen pukkadnak az irigységtől a volt ismerőseid, hogy neked mid van, és mire vitted és neked milyen jó. Ilyenkor a magyarok megdicsőülnek önmaguk királyságában, amikor látják, hogy a volt szomszéd Józsi még mindig 150 ezret keres és még mindig nem vitte semmire, te meg elviszed egy körre a BMW-ddel. Magyarok vagyunk, ilyen a mentalitásunk. Egyszerűen imádjuk verni a mellünket és bizonygatni azt, hogy mi mennyivel jobbak vagyunk mint mások meg a szomszéd.
De olyat még soha a büdös életben nem láttam, hogy valaki vissza jött volna a jólétből és újra beállt volna az itteni sorba 150 ezerért robotolni. Olyan nincs! Ez science fiction, mese, nem létező dolog. Miért hazudoznak és ferdítik el a valóságot a politikusok már megint? Visszajönnek... pár hétre amíg kibüszkélkedik magukat, aztán mennek is vissza.
Nálunk a cégnel csak olyanok vannak akik éltek kint pár évet megtanulták a nyelvet aztán hazajöttek. Én is éltem kint 2x, soha többet nem mennék. Egyreszt mar 20éve se birtam a sok törököt akik 5 év alatt se voltak képesek megtanulni németül, de szülték halomba a gyerekeket az 1 szobás bérlakasba ahol a wc a folyósó vegen volt. Élj koztuk pár évet, aztán kérdezz hülyeségeket :-)
Angliába meg aztan plane nem mennék.
Ja es az en velemenyemet meg senki nem cenzurazta :-)
Az eltávozottak csekély százaléka jön csupán vissza, ezt a hazaküldött pénzmennyiség is bizonyítja, sőt GDP arányában a magyarok küldik haza a legtöbb pénzt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!