Ez igaz vagy sem?
Valamien szinten én is elitélem Orbant. De ha figyelembe vesszük, hogy az ellenzék nem képes megfelelő artelnatívát biztositani, akkor nincs mást mit tenni csak várni. Várni egy olyan ellenzékre aki majd megfelelő lesz! Ez azt jelenti kultúrált, megbízható, olyan aki le is tesz valamit az asztalra.
Kiváncsi lennék mi a véleményetek erről. Az ellenzék szerint kegyetlen Magyar rendőrök valójában nem is azok. Vegyük csak figyelembe mit csinálnak a Franciáknál... Magyar ellenzéket (egyrészt ezért is nem megfelelő artelnatíva) az Európai migrámspárti ellenzék fizeti. Ha ezt valaki nem hinné el akkor csak úgy szólok, hogy ezt már megmagyaráztam mikor azt írtam hogy: "Ugye ha megnézzük a mostani EU-t, akkor azt látjuk hogy nagyon sok országban vannak tüntetések."
És egyébként Magyar ellenzékiektők is lehetett hallani például a Győri tüntetéseken hogy le a kerítéssel. (Tudom egyébként sokan jönnek ezzel) Azok, akik pedig bedőltek az ellenzék média agymosásának csak úgy szolok hogy: "Nem szabad kerítést építeni, házaknál sem szabadna kerítésnek lennie mert nincs szebb a liberalizmusnál!" By: Soros György. És igen Bayer is ezt idézte de én már előbb hallotam ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!