Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez igaz vagy sem?

Ez igaz vagy sem?

Figyelt kérdés

Valamien szinten én is elitélem Orbant. De ha figyelembe vesszük, hogy az ellenzék nem képes megfelelő artelnatívát biztositani, akkor nincs mást mit tenni csak várni. Várni egy olyan ellenzékre aki majd megfelelő lesz! Ez azt jelenti kultúrált, megbízható, olyan aki le is tesz valamit az asztalra.

Kiváncsi lennék mi a véleményetek erről. Az ellenzék szerint kegyetlen Magyar rendőrök valójában nem is azok. Vegyük csak figyelembe mit csinálnak a Franciáknál... Magyar ellenzéket (egyrészt ezért is nem megfelelő artelnatíva) az Európai migrámspárti ellenzék fizeti. Ha ezt valaki nem hinné el akkor csak úgy szólok, hogy ezt már megmagyaráztam mikor azt írtam hogy: "Ugye ha megnézzük a mostani EU-t, akkor azt látjuk hogy nagyon sok országban vannak tüntetések."

És egyébként Magyar ellenzékiektők is lehetett hallani például a Győri tüntetéseken hogy le a kerítéssel. (Tudom egyébként sokan jönnek ezzel) Azok, akik pedig bedőltek az ellenzék média agymosásának csak úgy szolok hogy: "Nem szabad kerítést építeni, házaknál sem szabadna kerítésnek lennie mert nincs szebb a liberalizmusnál!" By: Soros György. És igen Bayer is ezt idézte de én már előbb hallotam ezt.

2019. jan. 22. 21:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Szoviet elnyomás volt...

Most meg ugye tüntetnek egyes országokban és teljesen "véletlenül" Magyarországon is.

2019. jan. 22. 21:51
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Az teljesen más volt!"

Hazudsz.

2019. jan. 22. 21:59
 13/21 A kérdező kommentje:
Meny tüntetni ne itt trolkodj! Egyébként ha meg szerinted normális az amit leművelnek, amit megengednek maguknak, akkor meg is érdemled őket!
2019. jan. 22. 22:01
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg párt van programokkal amelyik nem bizonyított még. Honnan tudhatod, hogy szarabb volna bármelyik mint ez a rohadt törpe. El kell zavarni, és a következőt is ha az sem jött be. Sok országban egyébként sem ronthatja tovább a levegőt 2 cikluson túl az elnök...
2019. jan. 22. 22:21
 15/21 LazyJones ***** válasza:
100%
Nem, nem igaz, de te úgyis mindenkit lehülyézel, aki ellent mond neked. Miért van ennyi helyen tüntetés? Talán mert ennyi helyen van tele a puttonya az embereknek a törvénytervezettel, meg úgy általánosságban a naracsmarháskodással, és végre elkezdtek az emberek megmozdulni, és hangot is adni ennek. De persze ez neked mind csak megvezetettség.
2019. jan. 22. 23:07
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Olyannak aki ilyen szavakkal beszél velem nem küldök semmien linket! Figyelj te mindent szó szerint értesz? :)"

Innentől vagy hiteltelen. Ha tényleg igaz lenne, amit állítasz, akkor küldenél linket, de mivel nem igaz, hát...

2019. jan. 23. 08:05
 17/21 A kérdező kommentje:
Mindent szószerint kell érteni? Na mesélj miért van ennyi országba hirtelen tüntetés? Kötve hiszem hogy pont most lett mindenhol mindenkinek elege! Ez rohadt vicces. :D
2019. jan. 23. 09:09
 18/21 anonim ***** válasza:
Hagyjátok. Ha Orbán Viktor gyerekeket darálna le nyilvánosan a Kossuth téren, és ezért tüntetnének az emberek, akkor is azzal jönne, hogy miért lett hirtelen ennyi tüntető.
2019. jan. 23. 09:14
 19/21 anonim ***** válasza:

Részben osztom a véleményedet, egyrészt a mai ellenzéki pártoknak van bizony közük a Soros hálózathoz, még ha kissé indirekt módon is, és természetesen az európai unió vezető politikusain keresztül még az európai parlamentben is egy véleményen vannak a migránspárti képviselőkkel. Másrészt idehaza pedig a Fideszt szidják minden fronton , pl azzal is, hogy démonizálja Soros Györgyöt! Pedig ha valaki utánaolvas Soros György tevékenységének, akkor pontosan láthatja azt, hogy ki áll a migránsáradat mögött, ki pénzeli, és hogyan és milyen módon próbálja meg az egész európai politikát befolyásolni Soros Junckeréken keresztül , no meg a un. civil szervezeteken keresztül.

És valóban, én is azt gondolom hogy beindult ez a tendencia az európai unió sok országában , ahol eddig migránspárti politika folyt, hogy az emberek már szembesültek a mindennapok problémáival, rájöttek mekkora baromság volt ezt megengedni.

De majd meglátjuk, hamarosan EU parlamenti választások lesznek, ott már látni fogjuk a tendenciákat...

2019. jan. 23. 09:40
 20/21 A kérdező kommentje:

"Hagyjátok. Ha Orbán Viktor gyerekeket darálna le nyilvánosan a Kossuth téren, és ezért tüntetnének az emberek, akkor is azzal jönne, hogy miért lett hirtelen ennyi tüntető."

Akkor én is tüntetnék! Meg ha a rendőrök emberek közé lövetnének! De ien még nem volt... Nem úgy mindt a Franciáknál!

2019. jan. 23. 10:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!