Ez igaz vagy sem?
Valamien szinten én is elitélem Orbant. De ha figyelembe vesszük, hogy az ellenzék nem képes megfelelő artelnatívát biztositani, akkor nincs mást mit tenni csak várni. Várni egy olyan ellenzékre aki majd megfelelő lesz! Ez azt jelenti kultúrált, megbízható, olyan aki le is tesz valamit az asztalra.
Kiváncsi lennék mi a véleményetek erről. Az ellenzék szerint kegyetlen Magyar rendőrök valójában nem is azok. Vegyük csak figyelembe mit csinálnak a Franciáknál... Magyar ellenzéket (egyrészt ezért is nem megfelelő artelnatíva) az Európai migrámspárti ellenzék fizeti. Ha ezt valaki nem hinné el akkor csak úgy szólok, hogy ezt már megmagyaráztam mikor azt írtam hogy: "Ugye ha megnézzük a mostani EU-t, akkor azt látjuk hogy nagyon sok országban vannak tüntetések."
És egyébként Magyar ellenzékiektők is lehetett hallani például a Győri tüntetéseken hogy le a kerítéssel. (Tudom egyébként sokan jönnek ezzel) Azok, akik pedig bedőltek az ellenzék média agymosásának csak úgy szolok hogy: "Nem szabad kerítést építeni, házaknál sem szabadna kerítésnek lennie mert nincs szebb a liberalizmusnál!" By: Soros György. És igen Bayer is ezt idézte de én már előbb hallotam ezt.
"Magyar ellenzéket (egyrészt ezért is nem megfelelő artelnatíva) az Európai migrámspárti ellenzék fizeti. Ha ezt valaki nem hinné el akkor csak úgy szólok, hogy ezt már megmagyaráztam mikor azt írtam hogy: "Ugye ha megnézzük a mostani EU-t, akkor azt látjuk hogy nagyon sok országban vannak tüntetések.""
Ez az önmagába harapó kígyó logikája: megmondtam, mert megmondtam! Más néven körkörös érvelés. Ennek semmi értelme.
"Nem szabad kerítést építeni, házaknál sem szabadna kerítésnek lennie mert nincs szebb a liberalizmusnál!" By: Soros György.
Mutasd meg kérlek, hol mondott ilyet Soros! Küldj linket, különben hazug vagy!
Nem igaz.Én azért utálom a fideszt,mert a szegények ellen és a munkavállalók ellen dolgozik,a gazdagokat és munkaadókat támogatja.Csorbítja a munkavállalók jogait.Nehezíti az egyetemre való bekerülés lehetőségét,leépíti az oktatást (pl.Corvinus és az Elte ügye).Az ellenzék akármilyen rossz,ennél rosszabb nem lehet.A fidesz a múltba vezeti vissza az országot,leépít mindent,elpusztítja a szociális vívmányokat,szétcseszte az oktatást és az egészségügyet.
Ez rosszabb a migránsoknál is
Mivel magyarázkod hogy hírtelen enyi helyen van tüntetés? :)
Olyannak aki ilyen szavakkal beszél velem nem küldök semmien linket! Figyelj te mindent szó szerint értesz? :)
#4 ez nem lehetőség,hanem kötelezően elrendelhető túlóra.
Az meg,hogy szétverik az oktatást,megbocsáthatatlan
"kötelezően elrendelhető túlóra."
És neked elrendelték? Ez nem így megy!
"Kérdező, gondolom te '56-ban sem csináltál volna forradalmat, mert nem volt alternatívája a komcsiknak, ugye?
Az teljesen más volt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!