Miért lenne az?
De már annyian támadták a becsatolt műsor miatt, hogy azt mondta, hogy soha többet nem vállal ilyen kockázatos témát. Most is csak azért vállalta, mert csak néhány órával a adás előtt kérték, hirtelen.
Szerintem árulkodó, hogy annyian támadják. Miért is nem lehet erről beszélni? Meghívták az ellentétes véleményű embereket is, és nem mentek el. Miért is?
4
Ja, tudom, ismerem. Kétféle ember van, az aki buti z-vel, a másik, meg aki még nem tudja, igaz?
Mellesleg, miért nem lehet leírni a megfelelő szót, ha a kérdés arra vonatkozik?
5 - tessék?
6 - hogy a homoszexualitás gyógyítható. egyébként a pap is ássa el magát! :-) álkersztény társadalom ez...
7
Vannak, akik szerint az, és igazán nem kéne támadni őket a személyes tapasztalataikon alapuló álláspontjukért.
Könnyen lehet, hogy látens homoszexuális, de nem különösebben érdekel. Viszont a facebook-os kifakadása több, mint szánalmas.
"Meghívták az ellentétes véleményű embereket is, és nem mentek el. Miért is?"
Talán mert néhány órával a műsor előtt kaptak meghívást? Úgy azért elég nehéz felkészülni. A műsort pedig elvileg 3 hónapja szervezik.
9
Még ha ESETLEG néhány órával előbb is hívták volna; számít?
Ha szakértő vagyok a témámban, akkor csak a fölveendő ruhámmal kell törődnöm bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!