Mást nem idegesíti ez Nagy Blankában?
Én leszarom, hogy kit szid, azt is leszarom, hogy meghurcolják, nem vagyok egyik oldal mellett sem, de senkit nem zavar, hogy nem pontosan idézett a Trópusi vihar című klasszikusból? :D
https://www.youtube.com/watch?v=_pQfY2NqRzE
Tök értelmetlen, az "álljon egyel hátrébb és bas..sza arcon magát". Klasszikusokat csak pontosan. Engem ezért idegesít, mert próbált eredeti lenni, de nem sikerült. A filmben sokkal jobban átjött, annak amit ő mondott semmi értelme nincs.
Les Grossmann mellett az egész ország kiállna, ha így küldené el a kormányt a francba :D
"Mintha megszaporodtak volna az őt érintő kérdések. Fostok tőle, vagy mi van?"
Ha a fideszesek meghallják a nevét rögtön teli a gatyájuk. Bájermüntyen Zsótika például őrjöngött.
"Blanka hamarosan kormányra kerül."
A Fake taxi-ban? Vagy hogy gondolod? Mert ott lehet!
"félnek tőle és attól, amilyen változást hozhat! :)"
Ja! Nagy változást fog hozni! Bayerrel karöltve leviszik USA mélységeibe a politizálást! Jó lesz, valóban! Üdvözítem a dolgot! Hajrá Blanka, hajrá Zsolti!
Ráadásul a MagyarIdők azt írta, hogy még előbb ugyanezt sütötte el, másik névvel egy kiskunfélegyházi tüntetésen, ahol az egyik tanárnője MSZP-s férje volt a másik résztvevő.
Az MSZP méltó a múltjához, ennyi.
18
Köszönöm. Az igazság fontos dolog.
Mint ahogy az is, hogy hálisten már megint MAGYAR NEMZET!
Két-három hete semmit nem hallani Blankáról, mi történt vele?
Halálosan megfenyegették? Megverték a nyílt utcán? Vagy csak ennyi volt a neki járó 15 perc hírnév és már ejtették a balos megmondóemberek, hogy egy csillagot kereshessenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!