Nem poén, hogy jobban idegesíti az embereket egy kijelentés, a két TV megszüntetéséről mint a 20 évben lezajlott lopások a parlamentben és állami cégekben?
szerintem ha egyszer valaki betiltaná, most mind1, hogy lehet vagy sem, akkor az emberek kint demonstrálnának éjjel nappal kivégeznék a vezetőket, stb:)
de ha komoly dolgokról van szó, akkor azt elnézik.
A lopás kiszűrése mitől cenzor?
Pontosan hogy nem cenzor, hiszen nem tesz különbséget a Fideszes és az MSZP s lopás között.
A lopás az lopás, akár bal akár jobb, és az új erőnek ez az igazi ereje.
mindörökké moouumika XD
pont lesz@rom mi van a ker tévékkel
mikor még gyerek voltam betiltották a Dragon Ball című animét/mesét kinek mi a jó
na én már akkor betiltottam volna őket :)
"pedig van cenzor nem is kicsit."
hát ja cenzúrázni azt tudnak...
Hihetetlen, itt még mindenki azt hiszi, hogy van egy párt aki majd elhozza a kánaánt. üres a programja, csak ahhoz ért (de ahhoz nagyon) hogy azt mondja, amit az emberek hallani akarnak és isszák a szavait néhányan...
Semmit sem tud, csak azt, hogy diktatórikusan lerombolni a székházát a két ker adónak és ennyi. A programjában nagyon szép dolgokról beszél (egy kettőt a csendőrséget pl eltekintve) de azon kívül, hogy mihez hogyan állna hozzá, már semmit. üres szavak és ennyi.
Na le lehet pontozni és mindenféle.. elmondani!
Hajrá
csak köpködtél, semmi mást nem tettél, ennyit tudsz csak?
könnyű azt mondna i,h jajj szar az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!