Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Angela Merkel győzelme miért...

Angela Merkel győzelme miért idegesíti főként a magyar jobboldali embereket? Miért nem törődnek bele abba hogy a Német választópolgárok hogy döntöttek?

Figyelt kérdés
2017. szept. 25. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Azért, mert mi vagyunk Németország jobbágyai nem pedig fordítva. Nem a mi belpolitikánknak van hatása odaát, hanem fordítva
2017. szept. 25. 11:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az értelmesebb szélsőségeseket nem idegesíti mert ennél jobb eredmény aligha születhetett volna. (reális keretek között)

Nyerhetett volna az agyoniskolázott is de abból nem lenne köszönet!

2017. szept. 25. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2, Na te européer világpolgár! Magyarázd már el nekem azt, hogy a német gazdaság (többek között az is) nem befolyásolja a magyar ipart meg úgy alapvetően az EU-s gazdaságot, eurozónástul, bevándorlásostul, mindennel együtt? Te is Németország jobbágya vagy élhetsz bárhol Európában. Lehetsz oligarcha is
2017. szept. 25. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:
A kérdés ebben a formában simán provokáció. Szerinted hány jobboldali ember van, akit nem idegesít, akit nem érdekel, vagy aki esetleg még örül is ennek a dolognak? Csak azért, hogy piszkáld a neked nem tetsző emberek egy csoportját, nem kell ide kérdést kiírni.
2017. szept. 25. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Azért kedves kérdező mert

A.) erőlteti a kvótát amit meg az itteni emberek többsége nem akar

B.) Ami a legfontosabb pont hogy Németország a legfontosabb gazdasági partnerünk( nem oroszország ahogy egyes portálok beállítjak) szóval ha ott szarra fordulna a helyzet mert nagyon arra tart akkor az ostor vége rajtunk csattanna

2017. szept. 25. 16:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Engem például egyáltalán nem idegesít, sőt! Merkelnek szurkoltam mint annak a kopasz bunkónak.
2017. szept. 25. 21:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, a suttyó prolikat azért idegesíti, mert fingjuk sincsen a valóságról.

Ha Németország bajba kerülne, annak Magyarország nagyon is meginná a levét. De nem baj, támogassa a sok hülye az AfD-t. Úgy bírom, mikor itthonról akarja valaki megmondani, hogy a németek nem eléggé jobboldaliak.

2017. dec. 8. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!