Lehet tudni, hogy a zalaegerszegi tüntetésen milyen pártik lesznek jelen? MSZP ott lesz?
Első, hadd kérdezzek valamit: miért sajnos?
Ne ess már bele te is abba a hülye hibäba, hogy nekiällsz ideológiai kérdést csinálni egy minden, alkalmazotti státuszban dolgozó embert egyformán érintő helyzetből!
Aki bomlasztja az ellenzéki együttműködést az egy kretén.
Végre felismerték az ellenzéki pártok hogy együtt kell működni, nincs más választás ha nemakarunk egy Horthysta nagyúri rendszerben szolga módjára élni.
"ha jön egy válság mondjuk 10 éven belül, akkor lehet"
Kicsit sok a feltételezés egy mondatrészen belül! Ez kb. annyira vizionálás mint a jelenlegi ellenzéki összeborulás!
Ellenzékiként ez nekem vállalhatatlan!
Nem tudom, lehet, hogy neked ez túl sok valószínűség, nekem annyira nem tűnik irreálisnak, hogy azelőtt lesz újabb válság, hogy ezt a törvényt eltörönék.
De én mondjuk nyaraláshoz is kötök biztosítást, pedig ott sem valószínű, hogy történik valami. Egyszerűen, ha aközött kell választani, hogy nem kritizálok másokat, mert próbálják eltöröltetni vagy létezzen a törvény, akkor lehet, hogy ezt választom. Ugyanúgy, mint ahogy a biztosítás befizetését...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!