Mivel Magyarázátok azt hogy az ellenzéki média néha
nagyrészben olyan dolgokat állit amik egyáltalán nem is
igazak?
Figyelt kérdés
Sajnálom az embereket akik bedőlnek ennek! Már sose lesz Magyarországnak életképes ellenzéke úgy látszik.... Hazudozni,kitalálni dolgokat az mindenkinek megy:D
Még aszongyák hogy a fidesz kelt gyűlöletet hát ők azok akik azt csinálnak! Sok hírük teljesen kitalálció!Az ellenzéki politikusok nem hajlandóak az ő vezíreikről írni!Csak a fideszt gyalázni...
Mire gondolsz? A kormánysajtó 10x annyi helyreigazítási pert vesztett, mint az ellenzéki. Ki is a fake news gyár?
2019. jan. 17. 09:42
12/53 anonim válasza:
Hát azért én nem tudom a kormányoldali sajtónak is van nagy baja. Én azt mondom ott is sok áll hír. A tavalyi évben voltam Németországban,Svédországban és azt láttam ,hogy túl tolják a migráns dolgot. Vannak migránsok és van is velük baj de amennyire túl tolja főleg az Origo vagy a 888.hu az már túlzás. Tehát Svédországban nem folyik az utcán patakokban a vér, a németeknél nincsenek az utcákon 3 méteres hulla hegyek akiket a migránsok öltek meg . Pedig a cikkek alapján én minimum ilyenre számítottam volna. Másik dolog ami nem tetszik a magyar médiában az az , hogy ma vagy fideszes vagy soros bérenc tehát egyszerűen nincs olyan hogy én nem szeretem a fideszt x,y okokból, mert ha ezt mondom a fidesz hívőknek akkor egyből sorossal jönnek anélkül, hogy meghallgatnák az embert , hogy neki mik az ész érvei. Ha pedig ne adj Isten ezt mondjuk valaki a nyilvánosság előtt teszi , mint az a gimis csaj akkor meg az összes kormányközeli média úgy kezeli , mintha ő lenne maga az ördög
2019. jan. 17. 09:43
13/53 A kérdező kommentje:
Szerintem az ellenzéki még mindig többet hazudik!Jó megértem azt hogy valaki hatalomra akar jutni...De azért ne igy már.
2019. jan. 17. 09:43
14/53 anonim válasza:
Amúgy a lopásról csak annyit:
Régen: 15 millió nokiás dobozban --> Óriási közfelháborodás
Most: Több tíz milliárd Mészáros Lőrincnek--> Senkit nem érdekel (legalábbis a fideszeseket nem).
2019. jan. 17. 09:44
15/53 anonim válasza:
"Szerintem az ellenzéki még mindig többet hazudik!Jó megértem azt hogy valaki hatalomra akar jutni...De azért ne igy már."
Már nem azért, de mikor volt olyan kormányzó párt, aki korábban a kampányba nem hazudott?
2019. jan. 17. 09:45
16/53 A kérdező kommentje:
Igen a kormánypárti média nagy baja az hogy túlrólja a migriket!És persze tisztában vagyok vele hogy nem minden álhír az ellenzéktő!De én nem hallotam az ő politikusaik lopásárol... Vagy ők kisangyalok?
2019. jan. 17. 09:45
17/53 anonim válasza:
És a kormánysajtóban mikor hallasz kormánypárti lopásokról?
Amúgy tájékoztatlak akkor: Matolcsy Györgyől ki lehet mondani, hogy tolvaj, mivel közpénzt lopott. Kúriai döntés van róla.
2019. jan. 17. 09:47
18/53 A kérdező kommentje:
De viszont az is igaz hogy a kormany az :Migrik!Az ellenzék:Megazdagodás,mészáros stb...Dehát mind kettő hasonló.Döncse el kinek mi a jobb!
2019. jan. 17. 09:48
19/53 anonim válasza:
Mesélj már, mit találtak mi? Ilyen leírás alapján, nyilván tudnál is linkelni párat.
2019. jan. 17. 09:50
20/53 anonim válasza:
Ne bizony! Ne így jusson 2/3-os többséghez, hogy egy ingatlanba "beköltöztet" 150 kettős állampolgárt, és szavazási jogot ad nekik, meg jó magyar nyugdíjat, pedig TB-t sohasem fizettek itt! Meg ne úgy, hogy elromlik a szavazat-számláló bizottság számítógépes rendszere! és hasonlók!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!