Fideszesek, kiderült a kormány átvert titeket Sorossal, mit éreztek?
Az ellenzéki szavazók ezt kezdettől átlátták, ezért elgondolkodtok azon, hogy lehet másban is ti tévedtek?
Kár, hogy nem lehet fogadásokat kötni, a 36%-os gyerek nyert volna nekem megint egyet, ugyanis éppen ezt vártam, hogy diadalittasan körbelobogtatja ezt, erre mondtam, hogy ez magas neked, senki sem azt tagadja, hogy Soros nyilatkozik erről-arról meg van egy kvázi világmegváltó küldetéstudata, (erről könyveket is írt) hanem ennek az értelmezését, meg azt, hogy ebből, hogy csinált "főgonoszt" a Fidesz-média, de mint írtam ez magas, ehhez tudni kéne gondolkodni és szöveget értelmezni, követni az aktuálpolitikát stb. Nem szégyen ha valakinek ez nem megy.
Bár ha már a magyar nyelvről beszélünk azt az igét, hogy "étvernek" igazán megpróbálhatnád elmagyarázni.
Őőőőőőőőő....
Soros, migráns, cöf, bevándorlás, migránsok, terrortámadás, szuverenitás, jobban teljesítünk, ballipsik, hazárulók,szargentini,juncker
Soros, migráns, cöf, bevándorlás, migránsok, terrortámadás, szuverenitás, jobban teljesítünk, ballipsik, hazárulók,szargentini,juncker
Soros, migráns, cöf, bevándorlás, migránsok, terrortámadás, szuverenitás, jobban teljesítünk, ballipsik, hazárulók,szargentini,juncker!
Orbán így orbán ugy mészaros amugy.
Fidesz igy fidesz ugy Mészáros amugy.
Orbán Viktor drágább WC papirral törli a hátsóját mint az átlag ember
Tüntetés igy tüntetés ugy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!