Fideszesek, kiderült a kormány átvert titeket Sorossal, mit éreztek?
Az ellenzéki szavazók ezt kezdettől átlátták, ezért elgondolkodtok azon, hogy lehet másban is ti tévedtek?
"Mi a bizonyíték arra hogy ez igaz? ;)"
Érdekes, hogy ezt kérdezed! Vajon ezt a kérdést miért nem halljuk tőletek akkor mikor a Fidesz propaganda adja elő a "híreit"? Vajon kérdezted-e ezt, mikor a Fidesz sajtó elkezdte a sorosozást? ;)
Hagyd már. Ha O1G a szemükbe mondaná mi van akkor se hinnék el.
Nekik egyszerűen kell ez az illúzió amit a fityesztől kapnak, amivel eljátszhatják hogy nincs is 21.század, még mindíg 1925ben élünk.
Anyiban egyet érthetünk hogy Orban egy géniusz...És ugy látom te is áldozata lettél a Sorosista propabanda!
Más országokban ahol sajnos nincs olyan jó ember mint orbán ben vannak a migrik...Gondolok itt a balkánra!Voltam ott nem egyszer hallotam egys mást.
De látom azt akarjátok ti is higy a ti médiátok is olyan legyem mint a többi államok sorosista médiája ami elferdíti az igazságot!Azokban az országokban amikben jártam, és amiket hallotam a migránsokrol mind hátborzongatóak.. és igen láttam felvételeket amire kis utánna nézésel rábukanhattok!
Az a baj hogy azokban az országokban azok a felvételek tilto listan vannak.Dehát az emberek nem tudhassák az igazságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!