Fideszesek, Ti mit gondoltok a rabszolgatörvényről?
Örülünk neki! Végre többet lehet dógozni, hogy Keresztyén Magyar Nemzeti Nemzetünk még gyorsabban épüljön!
Köszönnyük szépen a Fidesznek nélkülük ez nem jöhetett volna létre! Végre újra van a munkának becsülete, mint még a mi fiatalkorunkba is vót!
Engem csak a CEU érdekel, szarok minden másra nagyot!!!!! 4!4!
Je suis CEU!!!!! 4!4!4
Kösz szépen, hogy magyar híreket fordítasz angolra, ezt jó hallani!
Én is sok külföldivel beszélgetek és magyarázom nekik, hogy mi folyik Magyarországon. Csak lesnek, hogy ezeket a dolgokat mégis hogy lehet megtenni.
Én ezt de szerintem beteg vagyok mentálisan.
Mondjak egy igazán szomorú dolgot? Ismerni a világ lehetetlen megközelítéseit fájdalmat okoz. Az igazságot ott keresni ahol kényelmes, gyengeséget eredményez. Egy bolond talán többet ér ha őrült világban él. Nos, köszönöm a lehetőséget. Amikor gonoszságról és jóságról prédikálnak, hazudnak habár lehet nem is tudják. Akár gonosz, akár jó legyél, egymást lobbantják haragra ezek az ellentétek. A harag mindig gonoszság. Nincs benne semmi élet, a harag fertőző. Akárki mondhatja, hogy nem és bárki mélyre temetheti a magáét. De ő nem jó csak annak hiszi magát. Ne foglalkozz vele és minden jó lesz, hidd csak el bátran. Tudod ez a legnagyobb hazugság amit magaddal elhitethetsz. Meg kell értened, a harag a sötétséget táplálja. A harag, a félelem, minden sötétség amit a másik oldal ellen érzel, fejlődik és terjed benned, közben másokban is. Azt hiszed egészséges vagy és azt hiszed ez így normális, csak azt nem hiszed el, hogy ez a hited tesz halandóvá.
Szeretkezz, ne háborúzz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!