Fideszesek! Mit szólok hozzá, hogy a hajdanán fidesz szimpatizáns Fábry Sándor, nemese egyszerűséggel lefasisztázta a fidesz média gépezetét?
2018. nov. 25. 19:47
1/16 anonim válasza:
Áldott, békés adventot és karácsonyt.
3/16 mindentudó99 válasza:
Mit szólnék én se szeretem ezeket a csatornákat. Rohadt unalmas a migránsozás 0-24-ben.
4/16 Alain Delon válasza:
Szerintem azt, hogy most derült ki, hogy Fábry is sorosbérenc.
5/16 anonim válasza:
Hát ha Fábry mondja, akkor biztos ;)
6/16 anonim válasza:
Egy majom ripacs.
Eddig jó volt neki a Fidesz, nyalta nekik a nyalnivalót, aztán most rájött, hogy hoppá. Aha, valós.
7/16 Koplárovics Béci válasza:
Hofinak is hagyták, hogy "szidja" a rendszert...
8/16 anonim válasza:
Megvette Fábryt a liberális média.
9/16 anonim válasza:
Ismét jót nevettem. Már nagyon erőlködtök, hogy valamit ki tudjatok hozni, de nem sikerült. Most sem.
Fábry humorista és ez egy humor műsor volt. Nem lefasisztázta ezeket a műsorokat, hanem beidézte a tőletek állandóan jövő fasisztázós szövegeket.
És igen, a kormányszóvivővel tényleg sokat lehet ezekben a műsorokban találkozni, ahogyan igen Bakondinak is jó paródiáját mutatta be.
Fábry egy nagyszerű szórakoztató, élvezetesek a műsorai. Az már a ti bajotok, hogy nem értitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!