Fideszesek, miért értetek mostanra egyet azzal, hogy Magyarországon megszűnt a demokrácia?
Eddig alapvetően egy teljes tagadást váltott ki a fidesz szavazókból egy ilyen kijelentés, ám mostanra egyre több és több fideszes hozzászólást lehet látni itt is, amiben már elismeritek a dolgot, persze egyúttal kifejezitek azt is, hogy jónak tartjátok.
Félretéve azt, hogy ez jó vagy rossz, elmondanátok, hogy mik azok a dolgok, folyamatok, törvények, kormányintézkedések vagy bármi amik miatt most már ti is úgy véletik ezen a ponton a demokráciának vége?
"...azért jó Magyarországnak mert egy demokráciába könnyen beleavatkozik a nyugat, ..."
Valami itt nem egészen stimmel. Ez most jó, vagy rossz?
Egyáltalán egy demokráciába miért avatkozik be a nyugat?
Másrészt -úgy tudtam-, hogy inkább a diktaturákba "avatkozik be" a nyugat. Bár ez nem biztos, hogy teljesen igaz...
"Fideszesek, miért értetek mostanra egyet azzal, hogy Magyarországon megszűnt a demokrácia?"
Hülye hazug állítás.
Nincs így és nem is értenek a fideszesek vele egyet.
csak te állítod, hogy "mostanra egyre több és több fideszes hozzászólást lehet látni itt is, amiben már elismeritek a dolgot, persze egyúttal kifejezitek azt is, hogy jónak tartjátok." ettől még nincs így.
"Egyáltalán egy demokráciába miért avatkozik be a nyugat?"
Lehet félreérthetően fogalmaztam. Azt ezt író hozzászóló úgy értette, hogy egy demokratikus ország belügyeibe könnyen beleavatkozik pl. az EU. Ezért jó szerinte, hogy nálunk a Fidesz felszámolta a demokráciát.
Én Fideszes vagyok és nincsen demokrácia. Tudod miért?
Mert nem ül a jól megérdemelt sittjén a Gyurcsi meg a bandája :P
addig nem is lesz itt sosem demokrácia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!