Fideszesek, Ti mit gondoltok a rabszolgatörvényről?
Aki érintve van, az nagyon is jól tudja hogy mit gondoljon.
Aki nincs érintve, azt nem is nagyon érdekli.
Minden esetre azt feltételezni, hogy Kósa hitelesen meg tudja indokolni ennek a törvénynek a szükségességét, az elképesztően hiú ábránd!
Megteszed, hogy belinkeled az elfogadható indoklást, amit te is hallottál? (mert én ilyet nem találtam...)
Az a "csak 10-%"-os duma az semmire sem érv, és nem is ellenérv; egyszerű tény, hogy ez a törvény ennyire felesleges; egy törvény vagy mindenkire egyformán vonatkozik, vagy az nem törvény!
Azzal indokolta, hogy jó a törvény, hogy nem 400 órás kötelezettségről szól, hanem csak lehetőséget teremt arra, hogy a munkavállaló, ha akar, akkor az eddigi nemtudomhány óra helyett többet, 400-at vállalhasson pluszba. Ha ez így van, akkor szerintem nincs vele semmi baj.
Aki ellenzi, az miért ellenzi mégis? Nem ez van a törvény szövegében?
"Azzal indokolta, hogy jó a törvény"
Aztarézfánfütyülőjét, nem mondod?!
Ez a nem semmi...
Aki akart, eddig is dolgozhatott rohadásig! Ettől többet dolgozni: bűn!
Továbbra sem tudom hogy milyen kényszer, milyen megfontolás világosította meg ezt a setét agyú embert, hogy ilyen törvénykezésbe bocsátkozzon?!
Továbbra sem találom sehol sem a szükségességének magyarázatát, a hatástanulmányát, a végrehajtás módját stb. stb.
Ha nem haragszol: nekem a Kósa szövege inkább ront, mint javít a helyzeten!
Azért rossz, mert nincs rá szükség, mert túlszabályoz, mert nem mindenkire vonatkozik egyformán (tőled tudom), mert 3 év múlva (kamat nélkül) kifizetni valamit, az a vicc kategóriája!
Nem bizony,mert ezek húzzák magukkal a többit is.
Az egyik nagynéném mesélte,hogy dolgozott varrodában,ahol gyorsabb volt,mint a többiek,ezért egy idő után a többiektől is elvárták ugyanazt a szintet,amit ő csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!