Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fiatalok miért nem szeretik...

A fiatalok miért nem szeretik a baloldalt? Se az MSZP, sem a DK nem tetszik nekik.

Figyelt kérdés
Azt látom magam körül,hogy mindenki a jobbikba van beleszerelmesedve és én vagyok az egyetlen kommunista.20/F

2019. jan. 12. 00:45
 41/97 anonim ***** válasza:
100%

"De miért akarjátok elveni tőlem az ingyen tanulásnak a lehetőségét?!"

Azért, mert a kommunisták is megtették. Ők is ugyanúgy elvették, nem csak az ingyen felsőoktatást, de felsőoktatás lehetőség is, azoktól akik nem voltak szimpatikusak nekik, őket nem érdekelte, hogy kinek mennyi pontja van.

2019. jan. 13. 17:03
 42/97 anonim ***** válasza:
100%
De tudod, itt jön az a válasz majd hogy "Az nem is volt iggggazi kommunizmus!"
2019. jan. 13. 17:09
 43/97 anonim ***** válasza:

# 42

Akkor remélem megmondja, hogy mi lesz másabb egy igazi kommunizmusban és annak eljövetelében.

2019. jan. 13. 17:12
 44/97 A kérdező kommentje:

Nekem mondanám nehéznek,egész fél évben semmit sem tanultam,csak vizsgaidőszakban kezdtem el tanulni,mègis meglettek 3-asra a vizsgák.

A liberálisok nem baloldaliak.A baloldal lényege,hogy a szegényeket támogatják pl.ingyen oktatással meg ilyesmikkel.A liberálisok meg el alarják ezt venni.Ezek nincs mit szépíteni.

A liberalizmusnak az a lényege,hogy szabad leszel.Vagyis leválasztják rólad az államot.Ami azt jelenti,hogy ezúttal magadra vagy utalva.Fizethetsz az oktatásért és ha csóró vagy-mint én-akkor cseszheted.

2019. jan. 13. 17:23
 45/97 A kérdező kommentje:

Az teljesen más.A kommunizmusban a gazdagokat szopatták.Engem ez nem érint.Én mehettem volna akkor is tanulni,mert nem vagyok se kulák se gazdag.

Miért kéne sajnálnom a kizsákmányoló gazdagokat?

2019. jan. 13. 17:25
 46/97 anonim ***** válasza:
100%

Ez milyen hülye gondolkodás? Tehát ha ők szívatnak téged, az gonosz dolog, de ha te szívatod őket, az meg igazságos.

Milyen kétbites gondolkodás ez? 14 évesek gondolkodnak így a dolgokról.

2019. jan. 13. 17:35
 47/97 anonim ***** válasza:
100%

"Ez milyen hülye gondolkodás? Tehát ha ők szívatnak téged, az gonosz dolog, de ha te szívatod őket, az meg igazságos."

Pontosan ezért vicces, persze ilyenkor nincs kit és mit sajnálni.

Tegyük fel a nagy kérdést. Mivel imád lovagolni a szegényeken.

Miért kéne sajnálnom a szegényebbeket? Hiszen ugyanúgy nem rajta múlik, hogy hova születik. Miért kellene téged sajnálni, hiszen te is születhettél volna burzsoá családba.

2019. jan. 13. 17:45
 48/97 A kérdező kommentje:

Ők eddig szivatták a szegényeket.De most visszanyal a fagyi.

A volt magyartanárom is mesélte felháborodottan hogy nekik birtokaik meg cselédeik voltak a Horthy korszakban,olyan gazdagok voltak.Aztán jöttek a gomosz kommunisták és elvettek tőlük mindent,a cselédeiket beköltöztették a jómódú lakásokba,ők meg mentek valami pincelakásba.

És most sajnálnom kéne?Jól tették.Köcsög rabszolgatartó gazdagok.

Ha a szegény ütik,az nektek nem probléma,de ha a gazdagot,az már baj..

Nem vagyok sztálinista,de a Rákosi korszak legalább megszüntette ezeket a társadalmi különbségeket és erre szükség volt

2019. jan. 13. 22:13
 49/97 anonim ***** válasza:
100%

Ja, a társadalom egységesen lett elnyomva és nyomorban tartva.

Igazából kár azzal vesződni aki képes olyan egetrengető baromságot leírni, hogy a cseléd az rabszolga...

Idióta...

2019. jan. 13. 22:23
 50/97 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagyok sztálinista,de a Rákosi korszak legalább megszüntette ezeket a társadalmi különbségeket és erre szükség volt"

Kabaré a javából. Ez a baj a kommunistákkal, hogy álomvilágban élnek és nem veszik észre mi a valóság. Másodszor pedig jobban figyelhettél volna azon a órán a tananyagra is, mert megszüntetés nem ezt jelenti. Igazából csak felcserélődtek, akkor éppen azt jelentett előnyt, ha munkás vagy paraszt családból származtál. Viszont, ha van előnye a társadalmi pozíciódnak, akkor máris cáfolja a megszüntetést.

"Ha a szegény ütik,az nektek nem probléma,de ha a gazdagot,az már baj.."

Pontosan ugyanúgy, ahogyan neked nem probléma ennek ellentettje.

"Ők eddig szivatták a szegényeket.De most visszanyal a fagyi."

Tudod ez pontosan azt fejezi ki, hogy semmivel sem másabb, különb a rendszer, ugyanazt csinálják mint az előzők. Pontosan ezért nem akarja senki újra őket.

2019. jan. 13. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!