Ha neked annyira nem tetszik a Fidesz, melyik pártot szeretnéd a helyében látni?
Én az MSZP-t leginkább azért,mert mindenki számára ingyemessé tette volna az első diploma megszerzését és bővítette volna a felvehető emberek létszámát.
De az oktatás helyreállítását a többi párt is megcsinálta volna.
A továbbtanulás és a munkavállalás szempontjából is akkor jártam volna jobban,ha nem a Fidesz nyer.Ez a túlóratörvény is felháborító.
Leírtam miért,ez a pontos oka.Le lehet pontozni.Az igazat írtam.
Mindenképpen a legnagyobb Soros bérencekre, a Momentumra. Fiatalok, szimpatikusak és jófejek.
Eddig én is a fideszre szavaztam de soha többé.
Ennél még a Kétfarkú Kutyapárt is jobb lenne, csak gondolj bele, hogy milyen éles szemmel meglátják, hogy hol kell tenni valamit.
A Momentum kezd feljönni, és ők még nem járatták le magukat.
Kár, hogy a Jobbik szétesett, pedig bennük még volt potenciál.
De én már Gyurcsányra is előbb szavaznék. Mondjuk én a kezdetektől úgy voltam, hogy bárkire, csak a Fideszre ne, mert itt diktatúra lesz. Azóta is várom a bocsánatkérést azoktól, akik az előző választások előtt ezért lehülyéztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!