Hol az elszámoltatás, csak egy jól hangzó kampámyigéret volt?
Én a Fideszre szavaztam,leginkább ezért,hogy elkapják ezeket a bűnszervezetbe tömörödött mszpseket...,de most Tarlós nyialtkozata után,kicsit csalódott lettem...:(
Pedig volna mit kivizsgálni,főleg a Fővárosban,bkv stb...!
Ennyire megvezettek minket Fideszesekt,ugye nem??:/
Most ez a kérdés komoly?
1988 Lakitelek.
Össze ült, az MSZMP „Mszp” és az ellenzékiek, illetve a nemzetközi nagytőke, élükön Soros Gyuri bácsi, és megbeszélték hogy miként lehet lehúzni évtizedeken keresztül 10 000 000 embert.
Ezt azóta, kormánytól független szisztematikusan teszik.
Orbánnak ki is fizette a tanulmányait? Gyuri bácsi?
Sikerült mindent eladni ami hasznot hozott?
Hol a legmagasabbak az energia árak, és hol a legalacsonyabbak ahoz viszonyítva a bérek? Hol a legrosszabb a tőke és a munka jövedelmezőségi aránya?
Mi is volt a kérdés?
Ugyan az a banda.
"Sikerült mindent eladni ami hasznot hozott?
Hol a legmagasabbak az energia árak, és hol a legalacsonyabbak ahoz viszonyítva a bérek? Hol a legrosszabb a tőke és a munka jövedelmezőségi aránya?"
Köszönd az Mszpnek!!!
Én akkor is kitartok a Fidesz mellett:P Bizom benne
,hogy pár év múlva mégiscsak jobb lesz...,nem lehet,hogy ennyire visszaéljenek a választók hatalmas bizalmával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!