Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol az elszámoltatás, csak...

Hol az elszámoltatás, csak egy jól hangzó kampámyigéret volt?

Figyelt kérdés

Én a Fideszre szavaztam,leginkább ezért,hogy elkapják ezeket a bűnszervezetbe tömörödött mszpseket...,de most Tarlós nyialtkozata után,kicsit csalódott lettem...:(

Pedig volna mit kivizsgálni,főleg a Fővárosban,bkv stb...!

Ennyire megvezettek minket Fideszesekt,ugye nem??:/

2010. jún. 28. 16:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%

Most ez a kérdés komoly?

1988 Lakitelek.

Össze ült, az MSZMP „Mszp” és az ellenzékiek, illetve a nemzetközi nagytőke, élükön Soros Gyuri bácsi, és megbeszélték hogy miként lehet lehúzni évtizedeken keresztül 10 000 000 embert.

Ezt azóta, kormánytól független szisztematikusan teszik.

Orbánnak ki is fizette a tanulmányait? Gyuri bácsi?

Sikerült mindent eladni ami hasznot hozott?

Hol a legmagasabbak az energia árak, és hol a legalacsonyabbak ahoz viszonyítva a bérek? Hol a legrosszabb a tőke és a munka jövedelmezőségi aránya?

Mi is volt a kérdés?

Ugyan az a banda.

2010. jún. 28. 18:00
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Te tényleg elhitted?
2010. jún. 28. 18:03
 13/20 A kérdező kommentje:

"Sikerült mindent eladni ami hasznot hozott?

Hol a legmagasabbak az energia árak, és hol a legalacsonyabbak ahoz viszonyítva a bérek? Hol a legrosszabb a tőke és a munka jövedelmezőségi aránya?"

Köszönd az Mszpnek!!!

2010. jún. 28. 18:37
 14/20 A kérdező kommentje:

Én akkor is kitartok a Fidesz mellett:P Bizom benne

,hogy pár év múlva mégiscsak jobb lesz...,nem lehet,hogy ennyire visszaéljenek a választók hatalmas bizalmával!

2010. jún. 28. 18:39
 15/20 anonim ***** válasza:
bizony ez csak igéret volt!:((((
2010. jún. 28. 19:06
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem ezt a csőlátás. Mszp-sek is tettek egy-két-sok nem valami hűdejogszerű dolgot. De ez nem törli ki a Fidesz ugyanilyen dolgait. Leírtak itt is, és más kérdéseknél is jópár fideszes mutyit, mégsem képesek egyesek ezt észrevenni. Miért ennyire csőlátású minden pártszimpatizáns(mszp, fidesz, stb)?
2010. jún. 28. 20:34
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csőlátású,de nincs más párt akiben jobbban biznék és szimpatikusabb lenne mint a Fidesz,ennyi...
2010. jún. 28. 21:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Tehát csőlátású vagy.
2010. jún. 28. 22:50
 19/20 A kérdező kommentje:
Ha úgy tetszik akkor igen,és bizok bennük,hogy jobb lesz!
2010. jún. 28. 22:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Nézz többet tvt! Láthatod, hogy hány új miniszter indít vizsgálatot különféle ügyekben...Vagy mit vártál, nyílvános akasztást?!
2010. jún. 29. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!