Hol az elszámoltatás, csak egy jól hangzó kampámyigéret volt?
Én a Fideszre szavaztam,leginkább ezért,hogy elkapják ezeket a bűnszervezetbe tömörödött mszpseket...,de most Tarlós nyialtkozata után,kicsit csalódott lettem...:(
Pedig volna mit kivizsgálni,főleg a Fővárosban,bkv stb...!
Ennyire megvezettek minket Fideszesekt,ugye nem??:/
Tetszik tudni, Mo. úgynevezett jogállam. Ez azt jelenti, hogy mert xyz úgy gondolja, hogy zyx tolvaj, és zyx fekete köpönyegben jár, hosszú pödört bajsza van, a homlokára felírta alkoholos filccel, hogy "lopok, wazze" valamint a "megyünk lopni" a csengőhangja, szóval mindezek ellenére nem lehet elítélni, ha nincs úgynevezett bizonyíték.
Sőt! Ha meg is van az úgynevezett bizonyíték, akkor is, zyx-t nem verik össze kakastollas ávh legények pincérruhában, mert úgy erkölcsös, hanem joga van ügyvédet fogadni, hogy megvédje magát a vádakkal szemben. Ámde ugye a vádlók sem hülyék, ők azt próbálják meg bebizonyítani, hogy a pasas még a dns-ét is lopta, és ebből lesz a tárgyalás, tanúmeghallgatással, ésatöbbi. Szóval, egy bírósági tárgyalás nem két nap. Inkább két-három év, de ha komoly dolgokról van szó, egy évtized is. Ezt lehet szeretni, lehet nem szeretni, de szerintem még mindig jobb ez a rendszer, mint az addig verünk, ameddig nem vallasz.
Kérdező
Az "igenis" jogállamban nem érv. Nem az mszp-t védem, (miért védeném, nem szeretem őket) hanem a jogot.
Nem védem az MSZP-eseket. De azt csak Orbán állítja,hogy egy bűnszövetkezet! Ez nem igaz. Amióta a szavazók leváltották a Fideszt,mert ROSSZUL KORMÁNYZOTT, azóta folytatja a kampányt az MSZP-ellen. Átmosta a sok ostoba agyát,hogy most egyeduralkodó lehessen az országban.
Az elmúlt 20 évben minden kormány rosszul gazdálkodott,minden kormány és a hozzá közelállók korruptak voltak! Ez igaz a Fideszre is! Hosszan lehetne sorolni a piszokos ügyeiket. Csak akkor a főügyész minden disznóságot elsímított. Ezüst Hajó Kft,Happy End KFT, Erzsébet téri-gödör,vagy a soha semmire nem használt beléptető kapuk stb.
De nem volt tisztességes maga Orbán sem. Kapott egy lakást pártvezérként Pest legfrekventáltabb helyén. Megvette 6 millióért,pár év múlva eladta 60-ért. A tokaji szőlőjéről nem is szólva. Nem elég,hogy fillérekért vették meg,még 40 milla vissza nem térítendő állami támogatást is felvett a felesége társasága.
A Fidesz ne szóljon semmit,söpörjön a saját házatáján. Esetleg azoknál az önkormányzatoknál,ahol már Fidesz uralom van. Ott is van mit. Nálunk 100 milláról kéne elszámolnia.
Azok az MSZP-sek,akik ellen eljárás folyik,nem maga az MSZP. Azonfelül egyáltalán nem biztos,hogy a vádak igazak. Ezt majd a nyomozás hivatott kideríteni. Akkor mondhatod őket sikkasztónak,ha ezt a Bíróság jogerősen kimondja. Bizonyítékot könnyű hamisítani! Gondolj pl. arra a rendőrtisztre,akinek a pályáját,életét hamis vád alapján tönkre tették.
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:04
Az államkassza már igy is üres,nem hinném,hogy Orbán ennyire maguk ellen dolgozna!!
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:13
Nem egészen értek Veled egyet sok mindenben amit leirtál...
Az mszp kozmetikázta az adatokat,hogy milyen jól áll Magyarország..,elfelejtetted? És az Eu többször leminősitette Magyarországot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!