Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol az elszámoltatás, csak...

Hol az elszámoltatás, csak egy jól hangzó kampámyigéret volt?

Figyelt kérdés

Én a Fideszre szavaztam,leginkább ezért,hogy elkapják ezeket a bűnszervezetbe tömörödött mszpseket...,de most Tarlós nyialtkozata után,kicsit csalódott lettem...:(

Pedig volna mit kivizsgálni,főleg a Fővárosban,bkv stb...!

Ennyire megvezettek minket Fideszesekt,ugye nem??:/

2010. jún. 28. 16:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
26%

Tetszik tudni, Mo. úgynevezett jogállam. Ez azt jelenti, hogy mert xyz úgy gondolja, hogy zyx tolvaj, és zyx fekete köpönyegben jár, hosszú pödört bajsza van, a homlokára felírta alkoholos filccel, hogy "lopok, wazze" valamint a "megyünk lopni" a csengőhangja, szóval mindezek ellenére nem lehet elítélni, ha nincs úgynevezett bizonyíték.

Sőt! Ha meg is van az úgynevezett bizonyíték, akkor is, zyx-t nem verik össze kakastollas ávh legények pincérruhában, mert úgy erkölcsös, hanem joga van ügyvédet fogadni, hogy megvédje magát a vádakkal szemben. Ámde ugye a vádlók sem hülyék, ők azt próbálják meg bebizonyítani, hogy a pasas még a dns-ét is lopta, és ebből lesz a tárgyalás, tanúmeghallgatással, ésatöbbi. Szóval, egy bírósági tárgyalás nem két nap. Inkább két-három év, de ha komoly dolgokról van szó, egy évtized is. Ezt lehet szeretni, lehet nem szeretni, de szerintem még mindig jobb ez a rendszer, mint az addig verünk, ameddig nem vallasz.

2010. jún. 28. 16:32
 2/20 anonim ***** válasza:
37%
Demokráciában nem szokás hogy leszámolok az előző kormánnyal. Párt nem követ el bűncselekményt csak egyes ember!És politikai bűncselekmény nincs!Esetleg diktatúrákban.
2010. jún. 28. 16:49
 3/20 A kérdező kommentje:
És amit az mszp lenyúlt,sikkasztások??Ne védjétek már az mszp-t,mert igenis bűnözők,tisztelet a csekély kivételnek! A hatalmas(!)végkielégitéseket is visszafizettetné állitólag Orbán...
2010. jún. 28. 16:53
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Mint a többi is. Meglegelted? :)
2010. jún. 28. 17:00
 5/20 anonim ***** válasza:
78%
Orbáncsíra ha vissza is fizettetne bármit az csak az ő bankszámláját zsírozná. El ne hidd már, hogy az államkasszában marad és neked épül belőle kórház.
2010. jún. 28. 17:04
 6/20 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező

Az "igenis" jogállamban nem érv. Nem az mszp-t védem, (miért védeném, nem szeretem őket) hanem a jogot.

2010. jún. 28. 17:05
 7/20 anonim ***** válasza:
66%

Nem védem az MSZP-eseket. De azt csak Orbán állítja,hogy egy bűnszövetkezet! Ez nem igaz. Amióta a szavazók leváltották a Fideszt,mert ROSSZUL KORMÁNYZOTT, azóta folytatja a kampányt az MSZP-ellen. Átmosta a sok ostoba agyát,hogy most egyeduralkodó lehessen az országban.

Az elmúlt 20 évben minden kormány rosszul gazdálkodott,minden kormány és a hozzá közelállók korruptak voltak! Ez igaz a Fideszre is! Hosszan lehetne sorolni a piszokos ügyeiket. Csak akkor a főügyész minden disznóságot elsímított. Ezüst Hajó Kft,Happy End KFT, Erzsébet téri-gödör,vagy a soha semmire nem használt beléptető kapuk stb.

De nem volt tisztességes maga Orbán sem. Kapott egy lakást pártvezérként Pest legfrekventáltabb helyén. Megvette 6 millióért,pár év múlva eladta 60-ért. A tokaji szőlőjéről nem is szólva. Nem elég,hogy fillérekért vették meg,még 40 milla vissza nem térítendő állami támogatást is felvett a felesége társasága.

A Fidesz ne szóljon semmit,söpörjön a saját házatáján. Esetleg azoknál az önkormányzatoknál,ahol már Fidesz uralom van. Ott is van mit. Nálunk 100 milláról kéne elszámolnia.

Azok az MSZP-sek,akik ellen eljárás folyik,nem maga az MSZP. Azonfelül egyáltalán nem biztos,hogy a vádak igazak. Ezt majd a nyomozás hivatott kideríteni. Akkor mondhatod őket sikkasztónak,ha ezt a Bíróság jogerősen kimondja. Bizonyítékot könnyű hamisítani! Gondolj pl. arra a rendőrtisztre,akinek a pályáját,életét hamis vád alapján tönkre tették.

2010. jún. 28. 17:13
 8/20 A kérdező kommentje:

A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:04

Az államkassza már igy is üres,nem hinném,hogy Orbán ennyire maguk ellen dolgozna!!

2010. jún. 28. 17:14
 9/20 A kérdező kommentje:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:13

Nem egészen értek Veled egyet sok mindenben amit leirtál...

Az mszp kozmetikázta az adatokat,hogy milyen jól áll Magyarország..,elfelejtetted? És az Eu többször leminősitette Magyarországot..

2010. jún. 28. 17:17
 10/20 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... A Honvédségnél elég erőteljesen megtörtént. Ennyi tábornok és ezredes tán még az ötvenes években sem ült börtönben, mint most. (Bár már kezdik kiengedni őket az előzetesből.) Más területeken tényleg nem túl átütőek az eredmények, de talán ehhez tényleg idő kell. Ha jól emlékszem, Balsai István vizsgálja a rendőri túlkapásokat, Papcsák Ferenc és Balog Gyula meg a gazdasági korrupciós ügyeket. Én is kíváncsi vagyok, mi fog kijönni belőle. 2002-ben Keller Lászlót is ráállították az előző (FIDESZ) kormány visszaéléseinek feltárására, és emlékszünk, mi jött ki belőle. Állítólag az is közrejátszott, hogy minden ügyben, aminek utána ment, előbb-utóbb mszp-s szálat is talált. És hát az is igaz, amit valaki írt, hogy a fideszesek se különbek semmivel. Nekik is megvoltak eddig is a saját mutyijaik az önkormányzatokban, de azt is hihetőnek tartom, hogy az mszp-s koncokból is részesülhettek.
2010. jún. 28. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!