Miért van, hogy a magyarok fanatikusan olyan pártokat támogatnak, akik nyomort hoznak az országra, míg az olyan pártoknak, akik színvonalas egészségügyet, oktatást, magas béreket, jólétet akarnak (pl. Párbeszéd) minimális a támogatottsága?
Én nagyon megszoptam azzal,hogy a Fidesz nyert.
Karácsony Gergely kibővítette volna a felsőoktatás férőhelyeit,kollégiumokat épített volna,nem kellett volna diákhitelbők fizetni a rohadt drága albérletet,sokkal többet kerestem volna,mert megemelte volna a béreket.Diplomával fogok így keresni nettó 120 ezret a közszférában.Karácsony Gergely nyert volna,kereshettem volna nettó 250-et.
Erte mit mond a Takács Zs meg a sok fideszes?
Mert a magyar népnek ez kell. Erre van igénye. Ilyen a mentalitásuk.
Sajnos.
Ja és, O1G!
Karácsony Gergely kibővítette volna a felsőoktatás férőhelyeit,kollégiumokat épített volna,nem kellett volna diákhitelbők fizetni a rohadt drága albérletet,sokkal többet kerestem volna,mert megemelte volna a béreket.Diplomával fogok így keresni nettó 120 ezret a közszférában.Karácsony Gergely nyert volna,kereshettem volna nettó 250-et.
KariGeri volna, volna, volna, volna, volna, volna, volna, de nem nyert!
"Onnan, hogy a magyarok egy része "fanatikus", a másik része meg hülye. A normálisabbak már leléptek és szarnak a politikára :)"
Egyrészt ennek semmi köze ahhoz, amit írtam és idéztél. Másrészt akit normálisabbnak nevezel, az a két részből a fanatikus, vagy a hülye?
#5 diplomával fogok nettó 120-at keresni.Hol a 250-es bérem?
Meg kollégiumot se kaptam.Vissza se fogom tudni nettó 120-ból fizetni a diákhitelt amit albérletre költöttem
Diplomával 120at?
Valamit nem jól csinálsz.
Nekem is van 2 nyelvvizsgám.
Közszférában tudok csak elhelyezkedni ezzel a diplomával,ott meg nettó 120 a fizetés diplomával.
A rohadt orbán lent tartja a béreket.De ha a Karácsony lenne,kereshetnék 250-et is.Legyen Karácsony!
Meg kollégium sincsen,azt se kaptam.
A Karácsony Gergely lenne,mehetnék kollégiumba,nem kéne albérletet fizetni.El vagyok adósodva mint a szar.Hogy fietek vissza 120-ból a milliós diákhitelt?Azt mondja meg valaki.
Karácsony Gergely 250 ezer kollégiumi férőhelyet épített volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!