Miért van, hogy a magyarok fanatikusan olyan pártokat támogatnak, akik nyomort hoznak az országra, míg az olyan pártoknak, akik színvonalas egészségügyet, oktatást, magas béreket, jólétet akarnak (pl. Párbeszéd) minimális a támogatottsága?
Én nagyon megszoptam azzal,hogy a Fidesz nyert.
Karácsony Gergely kibővítette volna a felsőoktatás férőhelyeit,kollégiumokat épített volna,nem kellett volna diákhitelbők fizetni a rohadt drága albérletet,sokkal többet kerestem volna,mert megemelte volna a béreket.Diplomával fogok így keresni nettó 120 ezret a közszférában.Karácsony Gergely nyert volna,kereshettem volna nettó 250-et.
Erte mit mond a Takács Zs meg a sok fideszes?
"Karácsony Gergely kibővítette volna..."
Ha a kisegér farka hosszabb lett volna, az én mesém is tovább tartott volna.
Ezt olvastad? [link]
A 10. pontban van.
"az olyan pártoknak, akik színvonalas egészségügyet, oktatást, magas béreket, jólétet akarnak"
Választás előtt ugyanez a kampánya a fidesznek, az mszp-nek, ez volt az szdsz-nek, az mdf-nek, mindenkinek, akinek volt valaha köze a kormányzáshoz. Miből gondolnád, hogy "akarásból" tett is lesz?
"Miből gondolnád, hogy "akarásból" tett is lesz?"
Onnan, hogy a magyarok egy része "fanatikus", a másik része meg hülye. A normálisabbak már leléptek és szarnak a politikára :)
A magyarok többsége reakciós. Ha ennyit tudsz, akkor mindent tudsz.
Gyűlölik és megvetik a fejlődést és a jólétet és mindent megtesznek, hogy minél jobban visszamenjenek a múltba, mert ott mennyire jó volt az élet a romlott, modern világgal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!