Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az, ha valaki...

Miért baj az, ha valaki keresztényellenes?

Figyelt kérdés
Én például nem akarom, hogy a kormány az adófizetők százmilliárdjait szórja el az egyházaknak, tehát keresztényellenes vagyok. De miért baj az, ha szeretném megőrizni az állam pénzét?

2018. dec. 28. 16:11
1 2
 11/12 Lux morulus ***** válasza:

"Nálunk az a keresztényellenes, akit le akarnak járatni a fideszes törzsszavazók, vagyis a félhülye, falusi anyókák előtt. "

Hát az már biztos, hogy téged megrágott a moly.

2018. dec. 29. 15:23
 12/12 Molyember ***** válasza:
100%
62%-os, fideszes minisztert megszégyenítően csúsztatsz, de... de csak csúsztatsz. Az iskola és a börtön létkérdés, az egyház nem, vagy legalábbis nem olyan formában, mint az előbbiek. Piaci alapon pedig úgy tudnák magukat eltartani, ha a kedves hívők rendszeresen adakoznának. Na, nem ám megint a legcsóróbbak, hanem a magukat keresztényként beállító, nemzeti-polgári réteg. Elvégre itt magasak a fizetések, szárnyal a gazdaság, és ez egy keresztény ország, nem? Na, akkor lehet önként adakozni. A templomokat meg nem kell bezárni, ez hülyeség. De ha én (én, nem te) szeretek pl. egy zenekart, mert nekem örömöt és jókedvet adnak, akkor te szívesen fizetnél azért, hogy ők tovább zenélhessenek, vagy inkább úgy lennél vele, hogy a rajongók vegyék meg az albumaikat, és járjanak koncertre? Ugye. Egyébként nem vagyok a vallás ellen, és szerintem is kicsinyes az egyházak támogatását nehezményezni, amikor itt ez a redvás foci, kisvasút, fideszes haver, stb., ami sokkal jobban viszi a pénzt. De arra válaszolj már, hogy amiket fentebb írtál, azt komolyan gondoltad, vagy csak a fideszesség része ez a fajta kommunikáció? Csak azért kérdezem, mert olyan egységesen csináljátok.
2018. dec. 29. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!