Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A keresztényellenes szabadelvű...

A keresztényellenes szabadelvűeket lehet, démon szállta meg?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint, valami nem stimmel velük.

Annyira erkölcstelenek.

Nem a kereszténység utálata a legfőbb probléma, hanem az, hogy mindent az ellentétére akarnak fordítani, mondhatni megakarják szüntetni a kereszténységet.

Azt viszont elfelejtik, hogy ami a kereszténység helyére jönne, mondjuk az iszlám, közel sem tűrné el őket úgy, ahogy a keresztények.

Az államnak listáznia kellene az ilyen embereket és exorcizálásra kellene őket küldeni.Hátha, utána új emberként térnének vissza.

2016. ápr. 3. 15:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%

Figyelj!

Én vallásos szabadelvű zsidó vagyok.

Véleményem szerint -bár nem én mondom meg- bárki szabadon gyakorolhatja a vallását ,ha Zeuszba hisz ,ha a Spagettiszörnybe csak akkor ,HA nem árt vele embertársának.

"Véleményem szerint, valami nem stimmel velük.

Annyira erkölcstelenek.

"

1.) Nem vagyok krisztianofób (keresztényellenes ,anno én is az voltam)

2.) Én pl. azért lennék "erkölcstelen" ,mert nem fogadom el azt miszerint a "cerka hegyezés" bűn ,pl.? + Felteszem van egy cuki pár és az lenne a legnagyobb "bűnűk" ,hogy kimutatták egymás felé a szeretetüket (biológiailag) -ezért a középkorba többeket is máglyára vetettek-,

"Nem a kereszténység utálata a legfőbb probléma, hanem az, hogy mindent az ellentétére akarnak fordítani, mondhatni megakarják szüntetni a kereszténységet."

Én -mint írtam- szabadelvű vallásos zsidó vagyok.

Most kezdjek el szombaton tűzijátékozni és sertés sonkát enni ,vagy mi?

"Azt viszont elfelejtik, hogy ami a kereszténység helyére jönne, mondjuk az iszlám, közel sem tűrné el őket úgy, ahogy a keresztények. "

1.) Mi az ,hogy a kereszténység nem tűrni el a szabadelvűeket?

2.) Mi az ,hogy a helyére?

"Az államnak listáznia kellene az ilyen embereket és exorcizálásra kellene őket küldeni.Hátha, utána új emberként térnének vissza."

A hozzád hasonló emberek voltak -anno- az inkvizítórok.

Jobb lenne kordába tartani magad. :) ;) (ez persze csak egy jószándékú tanács)

Üdv!

2016. ápr. 3. 16:11
 2/19 anonim ***** válasza:
56%

UI: Elfelejtettem ,a szabadelvűt nem úgy értem ,hogy liberális vagyok ,hanem úgy ,hogy nem támogatok semmiféle eszmét/ideológiát. ( A liberalizmust egyenesen elítélem )

Üdv megint!

2016. ápr. 3. 16:13
 3/19 anonim ***** válasza:
87%

Nem hiszek a démonokban (ez a jehovisták meg a pünkösdiek mániája), ha valakinek nem tetszik valami, akkor ennyi.

A kereszténységet sok mindenki nem bírja, az iszlámmal együtt. Igen, vannak kifejezett vallásellenes emberek, de ha téged ez zavar, akkor ne foglalkozz velük.

2016. ápr. 3. 16:19
 4/19 anonim ***** válasza:
81%

1-es vagyok:

3-assal egyetértek.

Én se hiszek a démonokba ,de ha szerinted "démonizált" vagyok akkor egészségedre. :DD

2016. ápr. 3. 16:21
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok:

"(keresztényellenes ,anno én is az voltam)"

Az "én is az voltam"-at azt úgy értettem ,hogy én is keresztény voltam.

2016. ápr. 3. 16:26
 6/19 Roland G. ***** válasza:
82%

Szia!

Az efféle vélemények pont nem a keresztényi magatartást mutatják.Nem lehet,hogy téged szállt meg valami "démon"?(Ezt merő iróniából kérdem)

Az államnak semmi köze,hogy ki miben hisz.A másik pedig,hogy az egyháztörténelmet ismerve nem csoda,hogy valaki keresztényellenes,de ettől még nem biztos,hogy erkölcstelen az illető.A különféle egyházakban sem minden ember erkölcsös,sőt véleményem szerint ezen a téren is megújulásra lenne szüksége minden egyháznak/gyülekezetnek/felekezetnek stb.Ebben (is) példát kellene mutatniuk,de egyenlőre nem látom azt a nagy erkölcsiséget sehol amiről a Biblia ír.Ez saját vélemény és keresztényként mondom.

2016. ápr. 3. 16:42
 7/19 anonim ***** válasza:
87%

Igen az. Amennyiben az észt démonnak tartod. A te démonaid nem engednek különbséget tenni a sokféle keresztényellenesség között. A te démonaid nem engedik megérteni a szabadelvűséget, mint fogalmat, félsz tőle, ezért utálod. A te démonaid még az erkölcs fogalmát sem engedik megismerni.

A te gondolataiddal már akkor probléma van, mamikor azt feltételezi, hogy mindenki "megszüntetni" akar. Feltehetően ez azért van, mert te csak ezt a szót ismered problémamegoldásként. Pedig van még jó néhány. Közülük első helyen a tanulás.

2016. ápr. 3. 16:54
 8/19 anonim ***** válasza:
61%

Kedves Kérdező!

Szerintem meg téged szállt meg a "démon". Ha keresztény lennél, nem beszélnél exorcizáló átnevelő táborokról :)

Miért izgat téged, hogy mit mondanak, ha neked stabil és megdönthetetlen a hited? Talán csak nem azért, mert Te is tudod, hogy amiben hinni akarsz az hazugság, az összes többi vallással egyetemben, ami a haragvó/büntető "istenről" beszél?

Tudod, ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel! Amiről Te beszélsz, az kényszer! Egy "igaz" keresztény, aki Jézus útját járja (követi a tanításait), sohasem alkalmazna kényszert a térítésre.

2016. ápr. 3. 17:23
 9/19 anonim ***** válasza:
81%

"Én pl. azért lennék "erkölcstelen" ,mert nem fogadom el azt miszerint a "cerka hegyezés" bűn ,pl.? + Felteszem van egy cuki pár és az lenne a legnagyobb "bűnűk" ,hogy kimutatták egymás felé a szeretetüket (biológiailag) -ezért a középkorba többeket is máglyára vetettek-"

kicsit off, de házasságon kívüli nemi kapcsolatért még a középkorban sem járt máglyahalál. azt azért komolyabb bűnökkel lehetett elérni.

2016. ápr. 3. 17:43
 10/19 anonim ***** válasza:

# 9:

(1-es vagyok)

Én régebben ezt olvastam ,bár kiközösítés mindenképpen érvénybe lépet ilyen esetekbe.

2016. ápr. 3. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!