A keresztényellenes szabadelvűeket lehet, démon szállta meg?
Véleményem szerint, valami nem stimmel velük.
Annyira erkölcstelenek.
Nem a kereszténység utálata a legfőbb probléma, hanem az, hogy mindent az ellentétére akarnak fordítani, mondhatni megakarják szüntetni a kereszténységet.
Azt viszont elfelejtik, hogy ami a kereszténység helyére jönne, mondjuk az iszlám, közel sem tűrné el őket úgy, ahogy a keresztények.
Az államnak listáznia kellene az ilyen embereket és exorcizálásra kellene őket küldeni.Hátha, utána új emberként térnének vissza.
kedves kérdező rajtad látszik a vallási agymosás már ne haragudj hogy ilyen erkölcstelen és szabadelvű vagyok
a kereszténység évezredeken át terrorizálta, kínozta a saját nyáját
ki is az erkölcstelen?
idézgessek? bort iszol vizet prédikálsz?
ilyenkor elkezdetek terelni hogy az emberek voltak gonoszok nem a vallásotok
mutass kérlek egy buddhista boszorkányüldözést? vagy inkvizíciót? pedig jó félezer évvel régebbi mint a te vallásod
a kétbites gondolkodásod ha nem keresztény akkor iszlamista lesz
mért lenne? hallottál már az ateizmusról? képzeld el az egy olyan dolog amikor az eszed használod a mindennapokban nem egy könyvet
te magad vállalod a felelősséget a tetteidért és nem a "sátánra" meg a gonosz megszálta dumákra fogod
tudom nehéz lenne mert ki kéne fejleszteni a gerincednek
"Az államnak listáznia kellene az ilyen embereket és exorcizálásra kellene őket küldeni.Hátha, utána új emberként térnének vissza."
büszke lehetsz magadra hisz több 1000 év után is ráerőszakolnád a vallásod békés emberekre akik nem oly birkák mint te
Helló, kérdező!
Jó volt ezt a troll kérdést feltenni? Én nevettem rajta, de mások komolyan vették, és most azt hiszik, valláskárosult vagy. Pedig csak troll. :D
állami ördögűzés...hát ez tsúts....
mindenesetre, én nem keresztényellenes, hanem vallásellenes vagyok...és nem a kereszténység végét szeretném látni, hanem a tévhitek végét...
"nem engednék õket..."
Mi azoknak a boszorkányoknak az unokái vagyunk, akiket nem tudtatok megégetni! A katolikus egyházat se kellett ám félteni, ha erõszakos kényszerítésrõl volt szó.
Mellesleg a démonok (és velük együtt az exorcizmus) akkor haltak meg, amikor a modern orvostudomány felfedezte a skizofréniát és az epilepsziát.
Na most mi van kérdező?
Tele a gatya, mert a népnek felnyílt a szeme?
Helyes...
A kereszténység nem sokára megszűnik, és egy sokkal szebb világban fogunk élni.
Remélem megkapjátok a büntetéseteket azért, amit tettetek😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!