A "tüntetők" miért stagnáltak keresztényellenes, nyugdíjas ellenes mondatokat? Az obszcén szövegek, írások hogy egyeztethetők össze a tiszta szellemmel?
A "tüntetők"-et az ellenzéki média hősökként tünteti fel. Ellenben amit megtudni róluk ennek a képnek az ellenkezője alakul ki bennünk. Az Echo TV-n hangfelvételen volt hallható, hogy trágár kifejezéssel illetik a karácsonyt és a keresztényeket valamint Jézust is. Nagyon sok obszcén tartalmat mondanak különböző társadalmi csoportokról. A nyugdíjasokat lenyuggerezik és azt kiabálják, hogy pusztítsuk ki őket, mert semmire sem jók. Ha valóban így gondolkodnak a "tüntetők" miben jobbak a kormánynál? Nem beszélve, hogy ellopták a gyerekek szánkóit lés senki sem szólt, hogy ne tegyék.
A 444-en ki is tették, hogy vígan vonulnak a "ge*i csökkentés" plakáttal, senki sem szólt rájuk egész nap, pedig ha valamit jót tett ez a kormány az egyike az éppen a rezsicsökkentés volt ! Az előző bal-liberális kormányok, habár azt mondták, hogy nem lesz gázáremelés ciklusuk alatt 37x emelték meg az árát. Állandóak voltak a villany,gáz, különböző rezsitzerhek emelése a magas infláció, bérbefagyasztások és a folytonos áremelkedések ellen. Erre nem emlékeznek?
Az egy dolog, hogy tüntetnek a túlóratörvény ellen, de ahogy teszik, amit ordibálnak írnak, az nem éppen tisztességes emberhez méltó. Jobboldali tüntetők ilyet sosem kiabáltak, írtak. Hogy egyeztethető össze ez a tüntetés igaz eszményével?
stagnáltak... mamám...
SKANDÁLTAK!
Kicsit jobban meg kellene válogatnod, milyen médiákat követsz figyelemmel. Ne ilyeneket:
# 5
Mészáros Lőrinc szerint az Echo TV jó TV!
Elszabadultak az indulatok a tüntetésen. Melyiken nem? Lattad már Franciaországot? Szóval még örüljenek a függő médiák, hírportálok, hogy még működnek. Bár 2006-ban hatásosabban léptek fel az autók kiégetése és a tv székház ellen.
Amire Orbán annyit mondott: Akkor van demokrácia ha az emberek úgy gondoljak elkergethetik a korábban megválasztottak. Én csak azt tudom ajánlani menjek ki az emberek és kergessek el a kormányt!
Milyen bölcs megfigyelés ez, ugye?
Egy kérdésem lenne: több média és magánember közvetíti élőben az eseményeket. Esetleg bele lehetne nézni ezekbe a közvetítésekbe is és nem csak a manipulatív fideszmédia hazugságaiból tájékozódni.
Igaz" abban az esetben nem született vona meg ez a kérdés...
Nem tudom, én már azt se tudom, hogy ki mikor ironizál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!