Orbánról készített "Kezdőszett"-es meme. Szerintetek lehetne jobb? Mit változtassak rajta?
Az idézet nem az én "álláspontomat" képviseli, hanem Orbánét.
Akinek átjött, annak örülök.
Általába egy meme az vicces, vagy elgondolkodtató. Itt max azon gondolkodtan, hogy a meg alkotónak mi baja lehet. A szöveg valóban olvashatatlan és a meme eknél nem szokott ilyen hosszú szöveg lenni. Bontsd külön esetleg a dolgokat és több külön álló képként valósítsd meg. Próbálj kicsit meriteni humorból, vagy eltúlozni dolgokat. Mint pl a karikatúrák.
Az alap ötlet oké is lenne, de dolgozz még rajta. Van annyi orbán kritika, csak itt olvasd végig a válaszokat pár kérdésnél, vagy keresgélj facebookon, értem én hogy kritizálni akarod, de akkor tiszteld meg annyival a Viktorunkat, hogy egyéniséggel teszed és nem csak mocskolódsz. Ennyi neki is jár.
Mellesleg az való igaz, hogy más is sunyizna a helyébe. Sok embernek nagyon hamar a fejébe száll a hatalom. Van olyan ember, akinek akkora hatalom lenne a kezébe, mint Orbánnak akkor sokkal rosszabb lenne. Orbán is el van kicsit szálva, de ki ne lenne?? Nagy hatalma van, úgy ahogy próbálkozik a nemzet szinten tartásával és tárgyal a nagy hatalmakkal is, de minden sarkon szidják. Nem akarok álszenteskedni mert én se bírom, de ha mindenki magába néz, rájön hogy azért ő se lenne sokkal különb és Orbán is próbálkozik.
Valóban sok a szöveg, a kép+megszólítja a közönséget. Neked jól kell olvasni a pillanatból, úgyértve ; belemagyarázni, szájába-adni néhány aktuális mondatot.
Ahogy nézem a képen elég nyűtt, debil feje van Vityánknak.
Felülre: A főnők behívott túlórázni...
Alulra: megy a fszom, pálinkát főzök.
Nem kell látni az illető képét, pont ki lehet venni hogy Orbán van a képen, és hogy az ő mentalitását képezi.
Egyébként "idézet" nek mondanám, s mint hogy meme nek, és azt is gondolom , hogy ha ti lennétek ebben a pozícióban, ugyanúgy a családotokat segítenétek a pénzel, nem pedig a népet. Ez a baj a demokráciával, mikor már annyira szabadok akartok lenni, hogy bármit megtehettek, végül már olyat csináltok amit nem lenne szabad, ezzel korlátozva a másiknak a szabadságát. Azon meg csak nevetek, mikor a habiguszti gettósok ide jönnek magyarázni, hogy mit akarok legalizálni, könyörgöm nem az én álláspontomat képezi a szöveg, én nem akarok legalizálni semmit :D A másik hogy nem azért csináltam hogy vicces legyen, hanem hogy a valóságot tükrözze. Azért mert néhányan magatokra ismertek az idézet alapján, nem engem kell szidalmazni. (tisztelet a kivételnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!