Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánról készített "Kezdőszett...

Orbánról készített "Kezdőszett"-es meme. Szerintetek lehetne jobb? Mit változtassak rajta?

Figyelt kérdés
[link]
2018. dec. 17. 13:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Az idézet nem az én "álláspontomat" képviseli, hanem Orbánét.

Akinek átjött, annak örülök.

2018. dec. 17. 14:19
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
elég szar. Nézelődj redditen a /r/starterpacks-en meg /r/FostTalicska -ra és ott fog jönni az ihlet
2018. dec. 17. 14:23
 13/22 anonim ***** válasza:

Ez minden csak nem meme. Nem vicces, nem rövid, nem látni a képet. Még csak azt se lehetne rá mondani, hogy olyan sz@r, hogy jó /dank/ (első linkem). Ezek memek:

[link]

[link]

2018. dec. 17. 14:47
 14/22 anonim ***** válasza:

Általába egy meme az vicces, vagy elgondolkodtató. Itt max azon gondolkodtan, hogy a meg alkotónak mi baja lehet. A szöveg valóban olvashatatlan és a meme eknél nem szokott ilyen hosszú szöveg lenni. Bontsd külön esetleg a dolgokat és több külön álló képként valósítsd meg. Próbálj kicsit meriteni humorból, vagy eltúlozni dolgokat. Mint pl a karikatúrák.

Az alap ötlet oké is lenne, de dolgozz még rajta. Van annyi orbán kritika, csak itt olvasd végig a válaszokat pár kérdésnél, vagy keresgélj facebookon, értem én hogy kritizálni akarod, de akkor tiszteld meg annyival a Viktorunkat, hogy egyéniséggel teszed és nem csak mocskolódsz. Ennyi neki is jár.

Mellesleg az való igaz, hogy más is sunyizna a helyébe. Sok embernek nagyon hamar a fejébe száll a hatalom. Van olyan ember, akinek akkora hatalom lenne a kezébe, mint Orbánnak akkor sokkal rosszabb lenne. Orbán is el van kicsit szálva, de ki ne lenne?? Nagy hatalma van, úgy ahogy próbálkozik a nemzet szinten tartásával és tárgyal a nagy hatalmakkal is, de minden sarkon szidják. Nem akarok álszenteskedni mert én se bírom, de ha mindenki magába néz, rájön hogy azért ő se lenne sokkal különb és Orbán is próbálkozik.

2018. dec. 17. 14:53
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó ez így. Tükrözi a a nívótokat. Mehet a fészbukra.
2018. dec. 17. 15:14
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem vicces, nem tagolt, nehezen olvasható ahol világosabb a háttér. Nem kell ezt erőltetni.
2018. dec. 17. 15:48
 17/22 anonim ***** válasza:

Valóban sok a szöveg, a kép+megszólítja a közönséget. Neked jól kell olvasni a pillanatból, úgyértve ; belemagyarázni, szájába-adni néhány aktuális mondatot.

Ahogy nézem a képen elég nyűtt, debil feje van Vityánknak.

Felülre: A főnők behívott túlórázni...

Alulra: megy a fszom, pálinkát főzök.

2018. dec. 17. 17:30
 18/22 anonim ***** válasza:
Leggázabb amit valaha láttam
2018. dec. 17. 20:00
 19/22 A kérdező kommentje:

Nem kell látni az illető képét, pont ki lehet venni hogy Orbán van a képen, és hogy az ő mentalitását képezi.

Egyébként "idézet" nek mondanám, s mint hogy meme nek, és azt is gondolom , hogy ha ti lennétek ebben a pozícióban, ugyanúgy a családotokat segítenétek a pénzel, nem pedig a népet. Ez a baj a demokráciával, mikor már annyira szabadok akartok lenni, hogy bármit megtehettek, végül már olyat csináltok amit nem lenne szabad, ezzel korlátozva a másiknak a szabadságát. Azon meg csak nevetek, mikor a habiguszti gettósok ide jönnek magyarázni, hogy mit akarok legalizálni, könyörgöm nem az én álláspontomat képezi a szöveg, én nem akarok legalizálni semmit :D A másik hogy nem azért csináltam hogy vicces legyen, hanem hogy a valóságot tükrözze. Azért mert néhányan magatokra ismertek az idézet alapján, nem engem kell szidalmazni. (tisztelet a kivételnek)

2018. dec. 30. 20:33
 20/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek a családja az első Magyarországon.
2018. dec. 30. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!