Orbánról készített "Kezdőszett"-es meme. Szerintetek lehetne jobb? Mit változtassak rajta?
Ne haragudj, de ezen még jócskán van mit javítani...
Ez nem mem, hanem kisregény, ráadásul egyáltalán nem vicces.
Ne erőltesd, ez nem lesz jó!
Vagy kezdd újra, vagy hagyd abba!
Nem is az a célja hogy vicces legyen. Ha viccesen írtam volna valamit róla, akkor abba kötnél bele, hogy miért nem a valóságot írom.
Egyébként ez az "ő" mentalitása a leírt idézet, nem az "enyém" , sajnálom akinek nem jött le, és ezt internetes provokációnak vette. Csupán annyit kérdeztem hogy min javítsak rajta, nem azt hogy te szerinted vicces-e vagy sem. Én nem Puzsér vagyok hogy interneten keresztül provokáljak valakit (vagy testőrök mellett provokáljam az embereket a színpadon) mint egy autista, hanem ez a valóság, nem "provokáció" , azért mert 1 embernek nem tetszik a leírt dolog, attól még igaz marad, és a többinek tetszhet, mert egyetért abban hogy ez az ember tényleg ilyen mamlasz.
A Kis Magyar Nyelvtant vedd elő!
"ha a fűt legalizáljuk" fűt? Télen mindenki fűt, mit akarsz ezen legalizálni? XD
Leírtam normálisan mi a gond vele. Nem tetszenek az ilyen válaszok, akkor ne akard mások véleményét kikérdezni.
Azt meg megsúgom, hogy pont az elit részeken fogyott a legjobban a biofű. Az városi legenda, hogy a szegényebb réteg kábszija a biofű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!