Vajon a tüntetések hatására Orbán be fogja a migránsokat?
Kérdező!
Hoz világra még egy magyart!!! Ez segít!
"Miért vicces hogy féltem a gyerekeimet? Iskolába is alig merem elengedi nőket, munkahelyen végig attól rettegek mi lesz velük. Éjjelente sokszor sírok mert nem akarom hogy megerőszakolják a kislányomat. Ez szerintem egyáltalán nem vicces."
Ez már tényleg nem vicces, szakemberrel kellene konzultálnod, mielőtt a pánikrohamaidat és a tévképzeteidet a gyerekeidre is átragasztod.
Nah kérdező akkor van egy jó meg egy rossz hírem:
-a jó hír, hogy abszolut nem amiatt tüntetnek, mert bárki is egy szem migránst akarna ide
-a rossz hír, hogy mostmár sokkal több időd lesz a munkában gondolni a gyerekeidre, egészen pontosan évi 400 órával több! Ez azt jelenti, hogy ha él vele a munkáltatód -márpedig éli fog-, akkor heti 6 napot fogsz dolgozni. Ha te nem, akkor majd az ukrán vendégmunkás fele annyi pénzért mint te.
Jah és igen! Emiatt a túlóratörvény miatt tüntetnek - meg a független bíróságok lekaszálása miatt, meg az LTP-k miatt, a családok éve hazugság miatt, a konzultációs kérdőív fétis miatt, a hazug propagandák miatt, a médiabefolyás miatt, a hajléktalanok miatt, az oktatás miatt, az egészségügy miatt, a korrupciós ügyek miatt, a kilakoltatások miatt... Összességében -most figyelj, mert ezt szeretitek mantrázni- az elmúlt 8 év miatt!
Nem tudom, hogy troll vagy-e, mert először egy épelméjű azt gondolja ilyen hülye nem lehet valaki magától, de sajnos tényleg vannak olyan egybites emberek, akik ezt véresen komolyan kérdeznék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!