Vajon a tüntetések hatására Orbán be fogja a migránsokat?
🤣🤣🤣
Tudom, hogy csak trollkodsz, de basszus szakadok 😂😂😂.
Remélem.
Holnap én is kimegyek tüntetni, mert én két migráncsot is be akarok fogadni a házamba.
Nem kell ahhoz feltétlen bejöjjenek, hogy veszélybe kerüljön a magyar gasztronómia! Most abba gondolj bele, hány Laci Konyha van Magyarországon, összeszámoltad már???
Nincs sok...
és hány gyrosos, kebabos, Mekdoneldsz, izé, hát már most veszélyben van, nyilván ha ők lesznek többségben, nekünk hozzá kellesz alkalmazkodni.
Ismered azt a viccet, hogy Németországba bemegy egy ööööö bemegy egy ööö egy persszoba egy ember, és mondja habalababa Coca-Cola! és vissza kérdeznek: Jég hideg mit kérsz?!?!?
Ez most egy vicc volt. nem akartam megbántani senkit, nem tudok arabul....
Hölgyeim és Uraim Íme a levakított fideszre szavazó.
Istenem! és csodálkozunk hogy az ilyenek a fideszre szavaznak.
"Az ennyire tájékozatlan és félrevezetett emberek tartják fenn ezt a rendszert, amilyen te is vagy, Kérdező."
Igazából azt nem értem, hogy mit várunk el ettől az országtól. Egyre többször úgy érzem, hogy egyszerűbb lenne hagyni az egészet.
# 16
De nem ezt mondta! Abszolút nem ezt mondta...! Annyit mondott, hogy a magyar ember a disznóhúst szereti és ez is van jól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!