Mik ezek a tüntetések most a kormányról szól, vagy a 400órás túlóráról?
Már 2,5éve nem élek magyarországon de én ugy látom, hogy igen is fejlödik. Hiába van gazdag gázszerelő akkor is magasabb lett a minimálbér.
Hollandiában élek, egy gyárban melozom 2műszakban heti 40óra sima átlagos életem van otthon sokan nagyon elszálltak, azt hiszik egy betanitott munkáért nyugat europai bér járna otthon is.. Szerintem megkéne becsülni azt ami van.
És ez a "tömeg,, ez az állítolagos tüntetés nagyon kevés....semmi értelme mindenki mehetne haza...
"Szerintem megkéne becsülni azt ami van."
Gondolom ezért nem emelték a tanárok bérét is négy éve, hiszen meg kell becsülni a jelenlegit.
A kormányról szól főleg, a komcsi működésükről.
A minimálbér le van tojva, az elvtársak zászlószáma az.
"Már 2,5 éve nem élek magyarországon de én ugy látom, hogy igen is fejlödik."
Én sem élek Kubában, de nagyon remek hely, mert úgy riszálnak a salsa táncosok, hogy hmmm, szóval oda kell költözni.
"Szerintem megkéne becsülni azt ami van."
Meg ám. Csak azt nem értem, hogy te miért nem becsületed meg és miért húztál ki a hollandokhoz 2,5 éve.
Hát kedves Kérdező akkor kalandvágyból gyere haza és próbálj meg minimálbérből megélni. Az az igazi kaland.
Kintről dumálni mindig könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!