Mik ezek a tüntetések most a kormányról szól, vagy a 400órás túlóráról?
Már 2,5éve nem élek magyarországon de én ugy látom, hogy igen is fejlödik. Hiába van gazdag gázszerelő akkor is magasabb lett a minimálbér.
Hollandiában élek, egy gyárban melozom 2műszakban heti 40óra sima átlagos életem van otthon sokan nagyon elszálltak, azt hiszik egy betanitott munkáért nyugat europai bér járna otthon is.. Szerintem megkéne becsülni azt ami van.
És ez a "tömeg,, ez az állítolagos tüntetés nagyon kevés....semmi értelme mindenki mehetne haza...
Igazából vagy egy fideszes fizetett troll vagy, vagy ha tényleg így gondolkodsz akkor pont olyan vagy mint a törökök németbe.
Akik ugyan németországban élnek mert ott jó az életszínvonal meg a fizetés, de hazajárnak megszavazni a diktatúrát. Ne külföldről okoskodj, hogy mennyire jó itt minden, kirakat ország lettünk érezzük és tapasztaljuk, veled ellentétben a saját bőrünkön. Természetesen a kormány rengeteget költ a csillivilli látszatra, lassan jobb marketingeseink vannak mint a mekinek.
Hát sajnálom én is a miniszterelnök urat, de nem ku**r*válkodni kellene keleten, és akkor lehet nem akarnák őt elzavarni a retekbe.
De jahj! Hát majd mindjárt el is pityeredek a félelemtő, hogy ne lenne ebben az országban még egy (vagy inkább 100) oly' derék hazafi, ki éjjelente koronát a fejére próbálgatva nyugtatja magát: "ugye hogy volt értelme a Soros ösztöndíjnak"
Már ne is haragudj kérdező de kikérem magamnak amit írsz. Gyermekeim értelmiségi magyarok akik állami szferában dolgoznak. Az egyik napi 8 óra a munkaideje de ezt mindig túllépi 2-3 órával ugyanis akkor nem tudná a munkáját elvégezni.Nincs munkamegosztás a munkaerőhiány miatt. kap egy magyar átlagfizetésnél nagyobb de a munkájához képest kevés bért amibe persze sosincs benne a túlóra. Tehát az állom, hogy túlórát kifizessék. Nem is fogják kifizetni sohase. A gyermekem is ki fog menni valószínűleg Dániába, ami ilyen viszonyok mellett érthető. És ki fogok menni az utcára, mert jogomban áll. Demokrácia van. Jobban tenné a kormány ha végre a nép érdekét nézné és nem mindig a multik és a saját érdekeit. Tudom,hogy sose lenne olyan párt, aki a nép érdekeit tartaná szem előtt most nem kifejezetten a FIDESZ-t szeretném bírálni. Szeretném, hogy változások legyenek de remélem nem fog elfajulni a dolog annyira mint 2006-ban. Nyilván ez lesz amit sok ember elmond: ,,ha nem tetszik valami el lehet menni"
Igen mi is ezt fogjuk tenni! Jövőre go Koppenhága.
Ha valóban érdekel, szerintem hasznosabb lenne a neten tájékozódni, mint itt.
A MédiaKlikk-en a köztévé csatornáit lehet nézni, a you tube-on van echo, hír tv, és az ellenzékiek.
Az Index, Magyar Hírlap, Magyar Idők a neten is olvasható.
Alig van már Magyarországon olyan, ahol csak minimálbért fizetnének.
Mindössze kb 303 ezer ember él minimálbéren. Persze ez nem vígasz annak aki azon él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!