Orbán valójában azért nem engedi be a migránsokat, mert azok zömmel férfiakból állnak, és egyébként is férfitöbblet van?
Jönnek itt a kulturális különbségekkel, de azért ne legyünk álszentek, ha 90%-ban gyönyörű fiatal Seherezádé nők jönnének tömegesen kendő nélkül a fejükön, akkor szerintem az ég világon senkinek nem lenne baja velük. Sőt fel is lennének háborodva az emberek, hogy miért nem engedjük be őket. Viszont mivel csak férfiak jönnek szinte, ezért azok nem kellenek senkinek egy egyébként is férfitöbbletes országba, ezért kívül tágasabb nekik.
Lehet, hogy ez elég rosszul hangzik, de tulajdonképpen erről lenne szó a színfalak mögött?
gyakran járok svédországba, mesélj cicavirág, hogy végezték?
én speciel szeretném, ha úgy végeznénk.
"Nehezen hiszem el, hogy némely kérdések mögött felnőtt gondolkozni tudó emberek állnak. Ez is egy ilyen kérdés."
az a legrosszabb, hogy a szavazóbizottság is elhiszi, hogy felnőttek, így urnához engedik őket :D
LOL Egy MTV-s propaganda videot kaptam bizonyítékul.
Tényleg vacak hely ez a Svédország :D
"#3 Akkor remélem Svédországba döglesz meg"
Köszönöm, én is szívesen halnék majd 80 évesen ott meg :)
De szerencsére, te addigra oroszországban élvezheted majd az életet
Bocs, de te hallottál valami olyasmit, hogy az állampolgár csak hímnemű egyed lehet?
Hiába fiatal, életerős férfiak, érdekes módon nem rezegteti a se.ggét a határon a sok magányos nő, hogy gyere, Abdul, gyere...! Vajon miért?
Ne aggódj, ha csupa arab hercegnő jönne, ők se azért, hogy esténként a te ágyadban váltsák egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!