Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell erőszakoskodni és...

Miért kell erőszakoskodni és gyújtogatni egy demonstráláson?

Figyelt kérdés

Valaki mondja már meg nekem, mire jó az ha felgyújtanak tárgyakat, dobálóznak, törnek zúznak az emberek?

Nem érzik azt, hogy ezzel még nagyobb ellenszenvet váltanak ki a társadalomból? Nem mellesleg alig ezer emberről beszélünk akik mint "ellenzék" jeleskednek a tetteikkel. Szóval kb. az egész ellenzéket lejáratják.

Így is alig van támogatottságuk, ezzel meg csak rontanak a helyzeten.

2018. dec. 14. 12:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Csak annyit mondtam, hogy a képek nem csalnak. A cikk hitelességéről nem tudok álláspontot foglalni, mivel nem én írtam, mindenki maga döntse el, most szerintem irreleváns információ hogy igaz-e vagy sem. Kép hiteles és video felvétel is van a szánkó felgyújtásról.
2018. dec. 15. 20:26
 22/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk, ha én lettem volna rohamrendőr, akkor gumibottal vertem volna fejbe, a szànkógyujtogató elmebetegeket.
2022. máj. 30. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!