Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit tegyek akkor ha egy...

Mit tegyek akkor ha egy "koldus" vagy egy nagyon gyanús alak pénzt vagy ételt kér tőlem és erőszakoskodni kezd velem?

Figyelt kérdés

Én múltkor úgy jártam, hogy egy parkban ettem az kései ebédemet, és odajött hozzám egy férfi, hogy adjak neki pénzt, mondtam, hogy nekem sincs mert most költöttem el, azt válaszolta, hogy akkor adjak a kajámból, mondtam neki, hogy ma egész nap nem ettem semmit, szóval nem adok és menjen innen, erre elkezdett erőszakoskodni és elvette a kajámat ez nagyon sz*rul esett mert én sem vagyok gazdag, tanuló vagyok örültem, hogy tudtam venni ebédet erre egy ilyen f@asz elveszi és előttem eszi meg!:(

Persze a rendőrség nem tud az ilyen erőszakoskodókkal mit kezdeni, igen ez Magyarország!:S:S:S:S:S:S

Ti mit tesztek akkor ha belétek kötnek és erőszakoskodnak veletek?

2010. szept. 2. 08:41
 1/10 anonim válasza:
64%

Máskor határozottabban lépj fel.Biztos olyan voltál mint a nyuszi.Azért vette el tőled a kaját,mert érezte hogy el lehet venni.Nem tartozol nekik magyarázattal,hog miért nem adsz.

Ha már a saját kajádat sem tudod megvédeni,akkor mi lesz veled az életben?

2010. szept. 2. 08:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Jó oké de amikor mondtam neki, hogy nem adom közelebb hajolt, ordibált és majdnem megütött, és ez az ember nem szokott teketóriázni, nem egyszer volt már rendőrségi ügye, és nem egyedül volt!:S:S Meg amúgy is lány vagyok, hülye lettem volna visszapofázni neki!:(
2010. szept. 2. 09:03
 3/10 anonim válasza:
64%
Úgy tűnik hogy ez egy spéci helyzet volt.A megfélemlítés bejött neki,nem hiszem hogy megütött volna,ha már van rendőrségi ügye.Az egyetlen esélyed,ha amazonként lépsz fel.Ha kapsz egy pofont,már feljelenthető.Ne hagyd magad.
2010. szept. 2. 09:14
 4/10 hollófernyiges ***** válasza:
Ha erőszakkal vette el akkor az rablás. Jelentsd fel a rendőrségen, pláne hogy ismered is vagyis azonosítható.
2010. szept. 2. 09:28
 5/10 anonim ***** válasza:
hívd oda pár fiúbarátodat, akik majd megdolgozzák!
2010. szept. 2. 09:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Tetszett már tökönrúgásról és sikításról hallani?
2010. szept. 2. 09:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Én ugyan férfiból vagyok, de már alig várom, hogy egy ilyen féreg belém kössön (többé senkivel nem fog kikezdeni az is biztos), de sajnos nincs ilyen szerencsém! :(
2010. szept. 2. 10:02
 8/10 anonim ***** válasza:

"Jobb felni, mint megijedni!"

Mielott leulnel valahol, nezz korul, hogy vannak e ilyen szemelyek a kornyeken, ez a legfontosabb.

Sajnos csak igy tudod Oket elkerulni, mert ma mar az utcan menet kozben "elkapjak" a karodat, ha nem akarsz megallni, s nagyon nehez Toluk megszabadulni, s nem beszelve arrol, mint irod is, hogy agresszivek es gorombak, durvak.

Nem szabad Veluk targyalni, semmi kozuk a Te maganeletedhez.

Keruld el Oket, s ne allj Veluk szoba. Pontosan a fiatalokra hajtanak, vagy a Nokre, mert azok gyengebbek Naluk.

2010. szept. 2. 10:08
 9/10 anonim ***** válasza:

"mondtam, hogy nekem sincs mert most költöttem el"

"mondtam neki, hogy ma egész nap nem ettem semmit, szóval nem adok és menjen innen"

Nem kell nekik magyarázni. Engem is előszeretettel kipécéznek, először meg is jártam, mert adtam az egyiknek kétszáz forintot, aztán odahívott még három másikat, hogy nekik is adjak. Belenéztek a pénztárcámba és addig nem tágítottak, amíg az egész havi pénzem el nem szedték. Ekkor voltam 16 éves, friss kollégista, nem tudtam, mit csináljak.

Na de a lényeg: ha odajön, ne magyarázz neki semmit, mert abból már látja, hogy téged le lehet húzni. Egyszerűen annyit kell mondani, ha pénzt kér, hogy "sajnálom, nem, a viszontlátásra". Persze határozottan :) Ha elég jól adod elő magad, akkor nem fognak erőszakoskodni :)

2010. szept. 2. 10:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Én ha cigizek utcán, és csövi jön cigit kérni, megmondom, bocsi de nem dohányzom:D hülye képet vág hiszen ott füstöl a kezemben, de mivel nagydarab vagyok, nem mer semmit se mondani.
2010. szept. 2. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!