Mit tegyek akkor ha egy "koldus" vagy egy nagyon gyanús alak pénzt vagy ételt kér tőlem és erőszakoskodni kezd velem?
Én múltkor úgy jártam, hogy egy parkban ettem az kései ebédemet, és odajött hozzám egy férfi, hogy adjak neki pénzt, mondtam, hogy nekem sincs mert most költöttem el, azt válaszolta, hogy akkor adjak a kajámból, mondtam neki, hogy ma egész nap nem ettem semmit, szóval nem adok és menjen innen, erre elkezdett erőszakoskodni és elvette a kajámat ez nagyon sz*rul esett mert én sem vagyok gazdag, tanuló vagyok örültem, hogy tudtam venni ebédet erre egy ilyen f@asz elveszi és előttem eszi meg!:(
Persze a rendőrség nem tud az ilyen erőszakoskodókkal mit kezdeni, igen ez Magyarország!:S:S:S:S:S:S
Ti mit tesztek akkor ha belétek kötnek és erőszakoskodnak veletek?
Máskor határozottabban lépj fel.Biztos olyan voltál mint a nyuszi.Azért vette el tőled a kaját,mert érezte hogy el lehet venni.Nem tartozol nekik magyarázattal,hog miért nem adsz.
Ha már a saját kajádat sem tudod megvédeni,akkor mi lesz veled az életben?
"Jobb felni, mint megijedni!"
Mielott leulnel valahol, nezz korul, hogy vannak e ilyen szemelyek a kornyeken, ez a legfontosabb.
Sajnos csak igy tudod Oket elkerulni, mert ma mar az utcan menet kozben "elkapjak" a karodat, ha nem akarsz megallni, s nagyon nehez Toluk megszabadulni, s nem beszelve arrol, mint irod is, hogy agresszivek es gorombak, durvak.
Nem szabad Veluk targyalni, semmi kozuk a Te maganeletedhez.
Keruld el Oket, s ne allj Veluk szoba. Pontosan a fiatalokra hajtanak, vagy a Nokre, mert azok gyengebbek Naluk.
"mondtam, hogy nekem sincs mert most költöttem el"
"mondtam neki, hogy ma egész nap nem ettem semmit, szóval nem adok és menjen innen"
Nem kell nekik magyarázni. Engem is előszeretettel kipécéznek, először meg is jártam, mert adtam az egyiknek kétszáz forintot, aztán odahívott még három másikat, hogy nekik is adjak. Belenéztek a pénztárcámba és addig nem tágítottak, amíg az egész havi pénzem el nem szedték. Ekkor voltam 16 éves, friss kollégista, nem tudtam, mit csináljak.
Na de a lényeg: ha odajön, ne magyarázz neki semmit, mert abból már látja, hogy téged le lehet húzni. Egyszerűen annyit kell mondani, ha pénzt kér, hogy "sajnálom, nem, a viszontlátásra". Persze határozottan :) Ha elég jól adod elő magad, akkor nem fognak erőszakoskodni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!