Megbántam, hogy a Fideszre szavaztam! Hogyan tehetném jóvá?
Előző:
"Ugye azt senki nem állítja, hogy az ellenzék nem tudna olyan szintű és tehetségű embereket kiállítani, mint:
Hoffmann Rózsa, Hende Csaba, Czunyiné, Kásler Miklós, Nagy István (tudja valaki, ki az a Nagy István????), Szijjártó Péter?"
De, a józan paraszti ész azt diktálja, ki kéne tudjon ilyeneket állítani, mert a fenti felhozatalt sem nevezném nagyágyúknak (és most nagyon finoman fogalmaztam). A furcsa csak az, hogy a valóságban nem állít ki. Mert akiket kitesznek, azok csak lejáratni tudják magukat, lásd Vona, Fekete-Győr, Karácsony, stb.
Még egy dolog eszembe jutott az előzőbe kicsit jobban belegondolva:
Mind az ellenzéknek, mind a kormánynak nehéz épeszű embereket felmutatnia. Erre az egyszerű ok, hogy Magyarországon olyan trágya a politika, hogy ha laikusként csatlakozol, akkor valszeg felhasználnak pár évig, aztán kidobnak, és utána sehol nem kapsz munkát.
Az átlagember pedig ezt átlátja, és ezért nem megy politizálni. Az megy politizálni, aki haver, vagy sík hülye, ez pedig megmagyarázza a politikusok alacsony színvonalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!