Megbántam, hogy a Fideszre szavaztam! Hogyan tehetném jóvá?
"Ha főpolgármester választáson Tarlóson kívül csak a celeb Puzsérra lehet szavazni, akkor inkább érvénytelen szavazatot adok le"
És ennek mégis mi értelme? Hogy verhesd a melled, hogy elmentél szavazni? Én ha nem tudnék választani, akkor otthon maradnék, nem tartanám fel se azokat, akik valóban részt akarnak venni a választáson, se azokat, akiknek össze kell számlálniuk a szavazatokat.
"van diplomám és biztos nyelvtudásom, plusz külföld is tervbe van véve. Sajnálom ami ebből az országból lett. Viszont mi, szavazópolgárok tehetünk róla első sorban."
Főleg ti, akik diplomával a zsebetekben le akartok lépni külföldre, ahelyett, hogy javítani próbálnátok a helyzeten.
"Ez így van, nincs mit ezen szépíteni."
Kérdező: sajnos az helyzet hogy nincs mit bánnod, mert nem volt jobb alternatíva.
Nekem a választáson kb. az volt a kérdés, hogy az adócsökkentés+korrupciót, vagy az anarchiát válasszam.
Nyert az adócsökkentés+korrupció.
És tudod mi a legrosszabb?
Hogy az alternatíva továbbra is az anarchia, mert képtelen egy normális ellenzéki párt is előjönni. Pedig már szeretnék látni valami valódi versenyt politikai fronton.
Ez olyan erkölcsi lezüllés, amit jóvátenni nem lehet, de vezekelni lehet érte:
1. Soha többé ne szavazz a maffiózókra!
2. Vegyél részt minden választáson és szavazz az ellenzék legesélyesebb jeöltjeire!
3. Vegyél részt minden tüntetésen, aláírásgyűjtésben, tiltakozó akcióban, ami a velejéig romlott maffiarezsim ellen irányul!
4. Ha hívő ember vagy, imádkozz, és kérd Istent, hogy bocsásson meg neked, amiért tudatlanul, rosszakarat nélkül, de mégis a nemzet ellenségeit és árulóit támogattad a szavazatoddal. A hittel mondott imát és bűnbánatot Isten meghallgatja és megbocsájt neked.
Én személy szerint minden fideszesnek megbocsájtok, aki rosszakarat nélkül, naivan támogatta a maffiarezsim kiépülését, de rájött, hogy mi zajlik és hova züllött ez az undorító rendszer, és most megpróbálja jóvátenni a tévelygését. Bár minden megvezetett, elhülyített polgártársunknak kinyílna végre a szeme!
"Még az lehetett volna tényleg, hogy egy erősebb ellenzéki pártra szavazok, akik bár nem nyertek volna választást, de a támogatottságuk ennyivel erősebb lett volna. Lehet, hogy ha a sok bizonytalan Fidesz szavazó rájuk szavazott volna, mint amilyen én is voltam, legalább a 2/3-ot elkerültük volna és most máshogy néznének ki a dolgok."
De nem tudhatod előre, hogy mi lesz a szavazás vége. Utólag már persze könnyű okoskodni, de úgy is elsülhetett volna, ha az ellenzékre szavazol, hogy ők nyerik meg...
Az az érzésem, hogy a "nincs alternatíva" egy olyan szlogen, amelyet a fidesz-kommunikáció nyomat.
Pedig egyszerűen nem igaz.
A koalíciós kormányzás nem egyenlő az anarchiával!
Ugye azt senki nem állítja, hogy az ellenzék nem tudna olyan szintű és tehetségű embereket kiállítani, mint:
Hoffmann Rózsa, Hende Csaba, Czunyiné, Kásler Miklós, Nagy István (tudja valaki, ki az a Nagy István????), Szijjártó Péter?
Az igaz, az ellenzéknek nincs Vezére! De megsúgom, egy normális országnak nincs szüksége vezérre: Angliában, Svédországban, Svájcban, Írországban, Kanadában, Csehországban, Finnországban van vezér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!