Megbántam, hogy a Fideszre szavaztam! Hogyan tehetném jóvá?

mekkora egy h.lye vagy te:DDDD
jól beszívtad a migránsos mesét
épül az ország? mmint mik a stadionok? miközben folyamatosan zárnak be a kórházi osztályok pénzhiány miatt? az ilyen szerencsétlen buta emberek miatt tart ott ez az ország ahol
a sok öreg meg kap 10 kiló krumplit, egy bözsi szelvényt és egyből a fityesz mert azta, 2 filléres dolgokkal kiszúrták a szemüket, de ők azért elvakultan rájuk szavaznak
csak gratulálni tudok észlény
#1 köszi, kihagynàm
#2 köszönöm az értelmes választ
#3 én őszintén és normális hangnemben leírtam a dolgokat. Tisztelj meg annyival, hogy Te is hasonlóképpen teszel. Köszönöm!

Legközelebb ne rájuk szavazz.
ÉS főpolgármesternek se tarlóst szavazd meg, hanem valaki mást. Már ha pesti vagy.
18 évesen én is elkövettem azt a hibát, hogy a fideszre szavaztam. A következő másra ment.
A migráció még mindig létező probléma, de nem megfélemlítéspolitikával kellett volna ezt a választást megnyerni, hanem egy normális következetes programmal, amit BE IS TARTANAK. De nem ezt tették, inkább rombolják az országot.

"ÉS főpolgármesternek se tarlóst szavazd meg, hanem valaki mást. Már ha pesti vagy."
Ha főpolgármester választáson Tarlóson kívül csak a celeb Puzsérra lehet szavazni, akkor inkább érvénytelen szavazatot adok le és ezt javaslom a kérdezőnek is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!